Civil összefogás a kárpátaljai közösségekért!”

Civil összefogás a kárpátaljai közösségekért!”


Adventi adománygyűjtés kárpátaljai óvodák, iskolák, gyermekotthonok számára!


Elindultak a csomagok

Péntek délután útra kelt az a szállítmány, amit a Budapesti Civil Közösségi Szolgáltató Központ a “Civil összefogás a kárpátaljai közösségekért!” – Adventi adománygyűjtés kárpátaljai óvodák, iskolák, gyermekotthonok számára! című országos adománygyűjtő kampány keretében, a Katolikus Karitász valamint a Miniszterelnökség együttműködésével gyűjtött.

Adománygyűjtő akciónk 2022. novemberében zajlott, ahol Központunk a Técsői Hollósy Simon Líceum tanulói számára gyűjtött felajánlásokat. Ennek kapcsán csaknem 5 millió Ft eszmei értékben gyűlt össze ruhanemű, fertőtlenítő szer, játék, és személyre szólóan minden gyermek számára készített karácsonyi ajándékcsomag.

Nem tudjuk eléggé megköszönni azt az adományozási aktivitást, amit ezalatt tapasztaltunk! Ezúton is külön köszönet illeti alapítványunk munkatársait, továbbá a Hammido Művészeti Iskola és a Videoton Holding Zrt. nagy értékű felajánlásait, valamint a Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány gyűjtését! Önzetlen adományaiknak köszönhetően reméljük, nemsokára minden gyerek kicsit elfelejtheti a mindennapok szörnyűségeit. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Sikeres feliratkozás!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Süti beállítások