Keresés

Találatok

Pályázat
BADUR – SIMPACT Inkubációs Program
Határidő: 2023. febr. 17.

A Badur Inkubációs Program diagnózus alapú, komplex és egyénre szabott szervezetfejlesztést biztosít csoportos képzési workshopok, egyéni tanácsadás/fejlesztés és pénzügyi támogatás formájában civil szervezeteknek, társadalmi vállalkozásoknak, illetve kezdeményezéseknek. Céljuk, hogy a szervezetek fenntartható és professzionális módon, az erőforrásokat a legjobban kihasználva valósíthassák meg missziójukat.


Pályázat
Magyar Innovációs Nagydíj 2022
Határidő: 2023. febr. 3.

A Magyar Innovációs Nagydíj célja, hogy elismerésben részesítse a hazai innováció legkiemelkedőbb eredményeit, egyben teret és lehetőséget biztosítson az innovatív termékek és technológiák megismerésére mind a gazdasági élet szereplői, mind az érdeklődők számára.


Hír
PwC Civil Mentoring Program
Publikálva: 2023. jan. 25.

Elindult a PwC Civil Mentoring Programjának pályázati szakasza – február 15-ig várják a tanulni és fejlődni vágyó nonprofit szervezetek jelentkezését.


Pályázat
Vodafone Digitális Díj 2023
Határidő: 2023. febr. 17.

A Vodafone Magyarország Alapítvány 2018-ban hirdette meg először a Digitális Díjat. A 15 millió forint összdíjazású pályázat célja, hogy ösztönözze és elismerje az innovatív gondolkodású személyeket és szervezeteket, akik digitális megoldásukkal valamely társadalmi kihívásra kínálnak megoldást.


Hír
Nonprofitok Flow-ban 2023
Publikálva: 2023. jan. 17.

A Flow Alapítvány "NonProfitok Flow-ban" címmel pályázatot hirdet civil szervezetek, egyesületek, alapítványok és egyéb nem forprofit szervezetek (csoportok, közösségek) számára.


Hír
ERSTE - SIMPACT képzések
Publikálva: 2023. jan. 16.

Az Erste Social Banking a SIMPACT szakmai közreműködésével, vállalati önkéntesek bevonásával a pénzügyi helyzet, likviditás jobb előrejelzésében kívánja segíteni a nonprofit szervezeteket és társadalmi vállalkozásokat.


Pályázat
Oulu 2026
Határidő: 2022. dec. 9.

A finnországi Oulu2026 - Európa Kulturális Fővárosa pályázatot hirdet európai dimenziót biztosító, nagyszabású kulturális projektek támogatására. A pályázaton magánszemélyek, csoportok, egyesületek, hálózatok, vállalkozások, szervezetek és közintézmények vehetnek részt. 


Pályázat
Pro Filii Alapítvány pályázata
Határidő: 2022. dec. 15.

A Pro Filii Alapítvány pályázatot hirdet civil és nonprofit szervezetek, valamint magánszemélyek számára olyan közösségi célokat szolgáló, közérdekű, vagy humánus okokból megvalósítandó tevékenységek, civil kezdeményezések támogatására, amelyek hozzájárulnak a Magyarországon és a határon túli magyar lakta településeken élők vagy azok egy csoportja - kiemelten a gyermekek - egészségügyi helyzetének, életmódjának, esélyegyenlőségének javításához, segítik a szociálisan és egészségileg hátrányos helyzetűek életminőségének javítását, emelik hazánk szellemi-, művészeti-, kulturális- és sportéletének színvonalát.


Pályázat
TÁMOGATÁS2022
Határidő: 2022. dec. 31.

A Szociálpolitikai Innovációs Közhasznú Nonprofit Kft. egyedi támogatást biztosít azon nem állami fenntartók részére, amelyek kötelező állami feladatot ellátó szociális és/vagy gyermekvédelmi szolgáltatást biztosítanak, illetve családok átmeneti otthonát működtetnek.


Pályázat
SozialMarie 2023
Határidő: 2023. jan. 23.

A SozialMarie Európa első társadalmi innovációs díjaként a társadalmi innovációk azonosítását és népszerűsítését célozza Közép- és Kelet-Európában. Olyan sikeresen megvalósított, innovatív projekteket díjaznak, amelyek korunk társadalmi kihívásaira keresik választ. 


Süti beállítások