Keresés

Találatok

Rendezvény
Online pályázatíró kurzus
Dátum: 2022. szept. 13.

Jelen képzésünket a civil szervezetek azon képviselőinek, munkatársainak ajánljuk, akik aktívan részt vesznek a civil szervezet életében felmerülő pályázatok írásában, menedzselésében. Azok számára építettük fel ezt a képzést, akik most ismerkednek a civil pályázatokkal, vagy akik felfrissítenék tudásukat.


Rendezvény
NEA2023 tájékoztató fórum
Dátum: 2022. szept. 27.

A Budapesti Civil Közösségi Szolgáltató Központ tisztelettel meghívja Önt és civil szervezetének tagjait a „CIVIL INFO – NEA 2023” című országos tájékoztató rendezvény budapesti előadására, amelyet a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága munkatársai tartanak.


Pályázat
Hős Iskola Program
Határidő: 2022. szept. 30.

A Hős Iskola Program egy hosszútávú együttműködés, amelynek keretein belül a Hősök Tere Alapítvány által biztosított élményprogramokon nyílik lehetőség részt venni pedagógusként a diákokkal, vagy akár a szülőkkel együtt. Ebben nyújtanak segítséget a Hősök Tere Alapítvány önkéntes mentorai. 


Pályázat
Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program
Határidő: 2022. szept. 26.

A Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégium kilencedik alkalommal hirdet nyílt pályázatot a Hangfoglaló Program keretén belül induló és kezdő előadók, zenekarok hang- és képfelvételének elkészítésére, turnék és fellépések, valamint ezek kommunikációjának megvalósítására.


Hír
Future Camp
Publikálva: 2022. szept. 9.

Érdekli, hogyan tudja testre szabni önkéntes programjait annak érdekében, hogy az a vállalati, szakmai önkéntesek számára, vagy a diákok Közösségi Szolgálatának teljesítéséhez leghatékonyabb legyen?


Hír
Referens Reloaded
Publikálva: 2022. szept. 8.

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Kft. (ERIFA) az Új Nemzedék Újratöltve című projekjének keretében konferenciát szervez „Referens Reloaded – a települési szintű ifjúsági munkát támogató kiadványok bemutatása” - Települési ifjúsági munkatársak országos találkozója 2022 címmel.


Pályázat
Twin Hubs - a Creative FLIP csereprogramja
Határidő: 2022. szept. 5.

Pályázatot hirdet egyéves együttműködések támogatására a Creative FLIP Twin Hubs címmel. A támogatott projektek keretében a nyertesek online találkozókat és közösségi csereprogramokat szervezhetnek.


Pályázat
Az Év Honlapja 2022
Határidő: 2022. dec. 31.

Indul 'Az Év Honlapja' pályázat! Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legnagyobb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várja.


Pályázat
Hankook Abroncsadományozás
Határidő: 2022. szept. 5.

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2022-ben tizenegyedik alkalommal hirdeti meg Abroncsadományozási Programját, amellyel a társadalom számára fontos tevékenységet végző országos és/vagy helyi hatáskörű szervezeteket támogatja. Az Abroncsadományozási Program keretében a Társaság olyan kisebb alapítványoknak és egyesületeknek is segítséget nyújt, amelyek méretükből fakadóan más módon ritkán és csak nagy erőfeszítések útján jutnának támogatáshoz.


Pályázat
Pályázati felhívás a RaM 2023. évi programjaira
Határidő: 2022. szept. 23.

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat nyílt pályázatot hirdet a kerületi civil, egyházi, társadalmi szervezetek és nemzetiségi önkormányzatok közösségépítő tevékenységének támogatásaként a RaM helyiségeinek közcélú, közösségi térként való hasznosítására.


Süti beállítások