Keresés

Találatok

Pályázat
MOL Gyermekgyógyító Program 2021
Határidő: 2021. jún. 20.

A MOL Alapítvány pályázatot hirdet élmény- és művészetterápiás programok támogatására krónikus betegségben szenvedő, fogyatékkal élő gyerekek, vagy a lelki egészség szempontjából rizikócsoportba sorolható gyermekek és serdülők pszicho-szociális rehabilitációja érdekében.


Hír
Ifjúságszakmai Erőforrástérkép
Publikálva: 2021. jún. 7.

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. elkészítette és folyamatosan frissíti hazánk egyedülálló Ifjúságszakmai Erőforrástérképét, melyhez ezúton is kérik szíves segítségüket az alábbi kérdőív kitöltésével.


Hír
2021. június 1. napjától hatályosan módosításra került a 502/2020. (XI. 16.) Korm. rendelet!
Publikálva: 2021. jún. 2.

A veszélyhelyzet során a személy- és vagyonegyesítő szervezetek működésére vonatkozó eltérő rendelkezések újbóli bevezetéséről szóló 502/2020. (XI. 16.) Korm. rendelet 2021. június 1. napjától hatályosan módosításra került.


Pályázat
E.ON Pro Bono Program 2021
Határidő: 2021. jún. 30.

Az E.ON Hungária Csoport (E.ON) az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) közreműködésével idén is pályázatot hirdet magyarországi nonprofit szervezetek számára szakértelmen alapuló pro bono támogatás felhasználására. Az E.ON Hungária felelősségvállalás rendszere keretében hatodik alkalommal ajánlja fel civil szervezetek számára dolgozói magas szintű szaktudását.


Pályázat
GE a Fenntartható Szervezetekért
Határidő: 2021. jún. 21.

A General Electric (GE) hazai operációs központja az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) közreműködésével 2021-ben ismét meghirdeti hazai nonprofit szervezetek számára a szakértelmen alapuló pro bono programját. A vállalat nonprofit szervezetek programjait szeretné szakértelem felajánlással segíteni, azok hatékonyságának javítása érdekében meghatározott tudásterületeken.


Pályázat
Fogyatékos személyek helyi/regionális/ országos szervezeteinek szakmai programjainak támogatása
Határidő: 2021. jún. 15.

A pályázati program célja, hogy támogatást nyújtson a fogyatékos személyeket tömörítő és/vagy segítő szervezetek számára meglévő szolgáltatásaik folyamatos fenntartásához és fejlesztéséhez, illetve újonnan beindítani kívánt szolgáltatásaik működtetéséhez.


Pályázat
Effekt 2030 - A közösségi befektetések díja
Határidő: 2021. júl. 26.

A díj átadásának célja, hogy a vállalatok példaértékű, hatékony környezeti és társadalmi befektetési programjainak bemutatásával, és a lehető legszélesebb körű publikálásával hozzájáruljanak a nagyvállalati, kkv és startup szektor társadalmi szerepvállalásának, fenntarthatósági kezdeményezéseinek erősítéséhez, továbbá a vállalati döntéshozók ilyen irányú szakmai munkájának inspirálásához, személyes szerepvállalásuk növeléséhez.


Pályázat
Civil szervezetek 1-es típusú diabétesszel kapcsolatos tájékoztatási feladatainak támogatása
Határidő: 2021. jún. 30.

A Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet civil szervezetek részére az 1-es típusú diabétesszel kapcsolatos tájékoztatási feladatok támogatására. A pályázat célul tűzi ki a prevenció erősítését, a releváns információk kommunikálását, a gyermekkori cukorbetegség speciális problémakörének bemutatását. 


Pályázat
Tábortűz körül
Határidő: 2021. jún. 7.

A pályázat lehetőséget biztosít azoknak a közösségeknek, akiknek a jelen gazdasági helyzetben nincs, illetve korlátozott mértékben van lehetősége nyári tábor keretében a közösségi szerepvállalás és megélés gyakorlására, tapasztalás útján szerzett ismeretek elsajátítására, tematikus tábor megvalósítására.


Pályázat
Magyarország legszebb konyhakertje
Határidő: 2021. aug. 1.

A pályázat célja, hogy lehetőség nyújtson a kertművelők munkájának minél szélesebb körben történő megismertetésére, valamint, hogy a Programnak köszönhetően kellő figyelmet és elismerést kapjon a konyhakertművelés. 


Süti beállítások