Keresés

Találatok

Pályázat
ERIFA Önkéntes piactér - Pályázati felhívások
Határidő: 2022. aug. 31.

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Kft. 3 pályázati felhívásának („Legyél Te is szuperhős!”, „Aktív piactér”, „Legyél Te közösséged hőse!”) célja azon önkéntesek, szervezetek, valamint közösségek és informális csoportok elismerése, akik önzetlenül cselekedve hajlandók tenni szűkebb vagy akár tágabb környezetükért, a körülöttük lévő emberekért, és erre felhívják környezetük figyelmét, inspirálnak másokat is önkéntes tevékenységekben való részvételre.


Pályázat
Érték. Hagyomány
Határidő: 2022. jún. 24.

A PRO CULTURA PANNONIAE ALAPÍTVÁNY országos pályázatának célja, hogy támogassa a helyi kulturális, közművelődési értékeket, hagyományokat, s e pályázattal is hozzájáruljon a helyi hagyományok bemutatásához, a fiatalok szemléletformálásához.


Pályázat
Duna kisösszegű projekttámogatások
Határidő: 2022. aug. 31.

A Baden-Württembergi Tudományos, Kutatási és Művészeti Minisztérium kezdeményezésére létrejött alap pályázatot hirdet Duna kisösszegű támogatások címmel kisösszegű projektek támogatására. A program keretében kreatív és innovatív kulturális és művészeti együttműködéseket támogatnak.


Pályázat
Európai Kulturális Terek
Határidő: 2022. jún. 19.

Innovatív és inspiráló kulturális kapcsolati projekteket vár a European Spaces of Culture pályázat.


Hír
ÁSZ ellenőrzés
Publikálva: 2022. máj. 30.

Elindult az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzése a közélet befolyásolására alkalmas tevékenységet végző civil szervezetek körében, így egyre több szervezet kap felszólítást, hogy ellenőrzés céljából töltsék fel adataikat, dokumentumaikat.


Pályázat
United Way Magyarország "Együtt Ukrajnáért"
Határidő: 2022. dec. 30.

A United Way Magyarország kiemelten fontosnak tartja a 2022. február 24-én kirobbant ukrajnai háborús konfliktus okán kialakult humanitárius katasztrófa helyzet következményeinek enyhítését, a háború elől Magyarországra menekülő, vagy Ukrajna határain belül menekülni kényszerülő ukrajnai lakosok élhető körülményeinek megteremtését és fenntartását. 


Rendezvény
Pályázat- online személyes szaktanácsadás
Dátum: 2022. máj. 30.

Soron következő online személyes tanácsadói alkalmunkon pályázati szakértőnk, Janzsó Ádám válaszol a NEA pályázati elszámolások kapcsán speciálisan felmerülő kérdésekre. A szaktanácsadói napon fél órás időközönként tudunk előre bejelentett szervezeteket fogadni. Az egyéni tanácsadás ingyenes, azonban regisztrációköteles, időpont-egyeztetésért keressenek bennünket válasz emailben.


Hír
Piacok Napja
Publikálva: 2022. máj. 19.

Május 28-29-én újra Piacok Napja az Erzsébet téren! Idén a BelFeszttel közösen, két napig a Belváros szívében!


Pályázat
Design Management Díj
Határidő: 2022. máj. 25.

A designtudatosság, a design alapú gondolkodás elengedhetetlenül szükséges egy 21. századi vállalkozás működtetéséhez. A Design Management Díj 2009-es alapítása óta olyan szervezeteket díjaz, amelyek a designmenedzsment hatékony beemelésével kimagasló eredményeket és sikeres működési modelleket mutatnak fel, hazai és nemzetközi szinten egyaránt.


Pályázat
Nemzeti Kiválóság Díj
Határidő: 2022. máj. 30.

A pályázat célja – az innovációért és technológiáért felelős miniszter által adományozható elismerésekről és egyes kapcsolódó miniszteri rendeletek módosításáról szóló 7/2020. (II. 17.) ITM rendelet alapján – a kiemelkedő teljesítményt felmutató, sikeresen működő szervezetek tevékenységének elismerése.


Süti beállítások