Keresés

Találatok

Hír
Piacok Napja
Publikálva: 2021. szept. 12.

A nagy sikerre való tekintettel szeptember 12-én ismét megrendezésre kerül a Piacok Napja, a Belváros egyik legnagyobb, legszínesebb integrált közösségi vására.


Hír
Magyar Fiatalok 2020 Konferencia
Publikálva: 2021. szept. 9.

Az Erzsébet Ifjúsági Alap (ERIFA) és a Tempus Közalapítvány (TKA) közös szervezésében kerül megrendezésre a Magyar Fiatalok 2020 konferencia, melynek fő célja a Magyar Fiatalok 2020 gyorsjelentés szakmai bemutatása és értékelése.


Rendezvény
V. Civil Véradás
Dátum: 2021. szept. 10.

Ismét civil összefogásra hívjuk Önöket! A Budapesti Civil Közösségi Szolgáltató Központ és a Miniszterelnökség immáron ötödik alkalommal - az Országos Vérellátó Szolgálattal együttműködve - véradásra hívja a civil szervezetek képviselőit. 


Pályázat
Ifjúságsegítők mobilitása
Határidő: 2021. okt. 5.

Az ifjúságsegítők mobilitása az ifjúsági szakemberek fejlődését támogatja és azon keresztül az ifjúsági munka minőségfejlesztését helyi, régiós, nemzeti, európai és nemzetközi szinten nemformális és informális tanulási tapasztalatok által. A pályázattípus hozzájárul az EU Ifjúsági Stratégia célkitűzéseihez, azok közül pedig kifejezetten az ifjúsági munka innovációjához és elismertetéséhez.


Pályázat
Európai platformok a feltörekvő művészek támogatására
Határidő: 2021. szept. 29.

A pályázat célja hozzájárulni az európai feltörekvő művészek és alkotások nemzetközi - európai és azon túli - forgalmának és láthatóságának növeléséhez. A támogatás elősegíti továbbá a kulturális eseményekhez és tevékenységekhez való hozzáférés és részvétel növelését, valamint a közönség bevonását és fejlesztését. 


Pályázat
Pályázati felhívás a RaM - Radnóti Miklós Művelődési Központ 2022. évi programjaira
Határidő: 2021. szept. 24.

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat nyílt pályázatot hirdet a kerületi civil, egyházi, társadalmi szervezetek és nemzetiségi önkormányzatok közösségépítő tevékenységének támogatásaként a RaM helyiségeinek közcélú, közösségi térként való hasznosítására.


Pályázat
Vak és gyengénlátó költők és írók antológiája II. szépirodalmi pályázat
Határidő: 2021. szept. 30.

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) harminc év után újra meghirdeti a Vak és gyengénlátó írók és költők antológiája határokon átívelő Kárpát-medencei szépirodalmi pályázatot. Jelen felhívás célja, hogy publikációs lehetőséget biztosítson a Kárpát-medencei szépirodalmi műveket író látássérült alkotóknak, összegyűjtve és rendszerezve ezen speciális alkotói kör munkásságát. 


Pályázat
Van egy jó történeted?
Határidő: 2021. szept. 12.

2019 és 2020 után a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány és a Sikeres Nők Egyesülete (Professional Women's Association - PWA) idén is kiírja a Van egy jó történeted? című pályázatát, amelyben keresik 2021. legsikeresebb, leginspirálóbb női vállalkozóját és női vállalatvezetőjét.


Hír
VGYKE - kisfilm
Publikálva: 2021. szept. 1.

Filmen a látássérült diplomások és a segítés módozatai


Pályázat
Együtt. Újra.
Határidő: 2021. szept. 19.

"Együtt. Újra.” A civil közösségi élet újraindulásának bemutatása fiatal szemmel címen hirdet fotópályázatot a Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT), amelynek célja a civil szervezetek programjainak és a közösségi élet újraindulásának bemutatása.


Süti beállítások