Keresés

Találatok

Hír
#nemluxustaska
Publikálva: 2022. jan. 14.

Januárban újra elindult a rászoruló nőket alapvető higiéniás termékekkel segítő adománygyűjtő mozgalom, a #nemluxustaska kampány.


Hír
NIOK - adománygyűjtési felmérés
Publikálva: 2022. jan. 14.

A NIOK Alapítvány felmérést végez a magyarországi civil szervezetek adománygyűjtési tevékenységeivel, adománygyűjtési felkészültségével kapcsolatban.


Hír
Budapest100 - önkéntes felhívás
Publikálva: 2022. jan. 10.

2022. május 14-15-én a KÉK - Kortárs Építészeti Központ szervezésében ismételten megrendezésre kerül a Budapest100, a százéves budapesti épületek köszöntésére önkéntesek, lokálpatrióták és házukat szerető lakók összefogásával szerveződő program.


Pályázat
Auchan pályázat
Határidő: 2022. jan. 31.

Az Auchan Alapítvány küldetése, hogy az Auchan Retail Magyarország munkatársai és vásárlói számára fontos társadalmi ügyeket felkarolja. Az alapítvány idei évi pályázatának célja, hogy segítse a megfelelő élelmezést és az egészséges táplálkozás népszerűsítését célzó projekteket.


Pályázat
KAP2022 - Együtt. Közösségben.
Határidő: 2022. jan. 10.

A MagNet Bank 12 éve működő KAP programjának célkitűzése, hogy közelebb hozza a társadalmi problémákat megoldani kívánó szervezeteket és a MagNet Bank ügyfeleit egymáshoz, közöttük kapcsolatot, hidat építsen, közben pedig a közösség erejével támogatásokhoz juttassa ezen szervezeteket. 


Pályázat
Civil Díj 2022
Határidő: 2022. jan. 23.

A NIOK Alapítvány jelen pályázati felhívásának keretében olyan kezdeményezéseket, programokat, projekteket díjaz, amelyek újszerű megközelítést alkalmazva kiemelkedő eredményeket értek el. Céljuk, hogy minél szélesebb körben ismertté és elismertté tegyék a legjobb hazai civil szervezeteket és azok legsikeresebb kezdeményezéseit. A díjátadó gála keretet ad egy évente ismétlődő, a szektor szereplőinek szóló esemény megvalósítására, amely a civilek fontos találkozóhelye és a civilek munkájának és sikereinek ünnepe is egyben. 


Pályázat
"HealthyLifestyle4All"
Határidő: 2022. jan. 25.

A pályázat célja az egészséges életmód népszerűsítése, különösen a gyermekek körében, amely kiterjed az iskolai környezetre, a fizikai aktivitásra és az egészséges táplálkozásra. A projekt keretein belül lehetőség nyílik olyan javaslatok kidolgozására és megosztására, amelyek segítségével az egészségtudatos magatartással kapcsolatos jó gyakorlatok sikeresen alkalmazhatókká válnak az iskolákban.


Pályázat
Good Impact 2022
Határidő: 2021. dec. 31.

A Civil Impact Nonprofit Kft. pályázatot hirdet civil szervezetek számára a 2022-es Good Impact eseményen való részvételre. A lehetőségre olyan szervezetek jelentkezését várják, akik nyitottak vállalatokkal való együttműködésre és szeretnék vállalatoknak szóló szolgáltatásaikat bemutatni és megvételre kínálni. Az esemény célja a for-profit és nonprofit szektor üzleti együttműködéseinek előmozdítása, az egymásban rejlő partnerség lehetőségek és a nonprofit szervezeteknél lévő tudás bemutatása.


Pályázat
Pályázati felhívás esélyegyenlőségi feladatokat ellátó civil szervezetek részére
Határidő: 2021. dec. 13.

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata pályázatot ír ki esélyegyenlőségi feladatokat ellátó civilszervezetek részére programjaik/projektjeik megvalósítására, melyek lehetnek személyes megjelenést igénylőés akár online térbe helyezett programok is.


Hír
Adventi Civil Börze 2021
Publikálva: 2021. dec. 9.

Egy éves kihagyás után 2021-ben országszerte újból megrendezésre kerülnek a sokak által már nagyon várt adventi vásárok, karácsonyi ünnepségek. A Miniszterelnökség a Civil Központok országos hálózatával együttműködve pedig idén is szeretné támogatni a civil szervezetek karácsonyi időszakban zajló adománygyűjtését, ezért 2021-ben is megrendezi az Adventi Civil Börze című online adománygyűjtő akciót.


Süti beállítások