Unod már, hogy nem történik semmi a lakóhelyeden? Érdekel a közösségfejlesztés? Szívesen rendeznél különféle programokat fiataloknak? Kipróbálnád milyen egy országos projektben helyi közösségekkel foglalkozni? Elkötelezett vagy az ifjúságot érintő ügyek iránt és érdekel a fiatalok aktív állampolgári nevelése, részvétele?

Ha bármelyik kérdésre igennel felelnél – és elmúltál már 18, de még nem vagy 35 éves - akkor jelentkezz Youth4Vote Nagykövetnek a Tudatos Ifjúságért Alapítvány projektjébe!

A Youth4Vote projekt egy 10 hónapon keresztül tartó kezdeményezés, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a demokratikus értékekre és a civil részvétel fontosságára a 2024-es Európai Parlamenti választásokhoz kapcsolódóan.

A Youth4Vote nagyköveti hálózat létrehozásával az alapítvány helyi szinten kíván jelen lenni a fiatalok közösségeinek életében. A nagykövetek segítségével biztosítják a Youth4Vote projekt keretében a közvetlen találkozási lehetőségeket a helyi fiataloknak és olyan tevékenységekben tudják bevonni őket, mely során közösséghez való tartozásuk és európai tudatuk fejlődik és nagyobb eséllyel vesznek részt közéleti tevékenységekben.

A nagyköveti hálózatba 30 fiatalt várnak, megyénként 1-2 fő részvétele lehetséges.

A kiválasztott nagykövetek egy képzéssorozaton vesznek részt, mely során elsajátítják azokat a készségeket és kompetenciákat, melyek nagyköveti tevékenységük során nélkülözhetetlenek lesznek.

Jelentkezési lap: https://forms.gle/mKm3dzHhR8BQApz29 (Kitöltési határidő: 2023. november 24)

Bővebb infók:

https://www.facebook.com/events/1101236127983537 

https://www.tudatosifjusag.hu/felhivas/legyel-youth4vote-nagykovet/