Fotópályázatunk lezárult!!!!!
Nagyon-nagyon köszönjük nektek a Civilek Napja alkalmából meghirdetett felhívásunkhoz beérkezett megannyi pályaművet, nagyszerűek vagytok! Az izgalmas, sokszínű fotók mellett számos, a képek mögött megbújó történettel is megtiszteltetek bennünket, köszönjük, hogy megosztottátok velünk ezeket az élményeket. A pályamunkák már a zsűrinél, jövő héten pedig eredményt hirdetünk. ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Civilek Napját 1998 óta minden év február 1-jén ünnepeljük, mely jeles alkalom a civil szervezetek, önkéntesek munkájának elismerése és népszerűsítése, valamint tisztelgés a közösségek érdekében végzett szolgálatuk előtt.

Ezt az alkalmat megünnepelve a Budapesti Civil Központ fotópályázatot hirdet fővárosi civil szervezetek számára, melynek mottója: Vidám civil pillanatok, avagy mi civilek mindenben meglátjuk az örömetFontos, hogy a civil szervezetek is meg-megálljanak egy pillanatra és a mindennapi nehézségek mellett tudják értékelni magukat, a munkájukat, az elért eredményeiket és büszkék legyenek arra, hogy civilek. Fotópályázatunkkal erre szeretnénk teret és lehetőséget adni.

Pályázni minden civil szervezet egy pályaművel tud, a megadott téma alapján olyan fotókat, pillanatképeket várunk, melyek a leginkább jellemzik a szervezetetek tevékenységében rejlő sikereket, örömöket. A beküldött képeknek kérjük, hogy adjatok valamilyen frappáns címet, leírást, elnevezést is. 

A fotókat a budapesticivil@gmail.com email címre várjuk 2024. február 15., 12:00 óráig.

Ezt követően a beérkezett pályaműveket egy három főből álló civil szakmai zsűri értékeli, az első három legjobb pillanatképet beküldő civil szervezet ajándékutalványban részesül. 
 
Az első három helyezett mellett szeretnénk egy különdíjas képet is jutalmazni, melyet a Civil Közösségi Szolgáltató Központok országos hálózatának munkatársai szavaznak meg.
 

Eredményhirdetés: 2024. február 20.