Az EMMA Egyesület egy közösség: sorstárs- és szakmai közösség, amely elsősorban a gyermekvállalás időszakán keresztül tekint rá a női életútra, és dolgozik azért, hogy az anyák társadalmi helyzete javuljon. Tevékenységük előterében a várandósság, a szülés, és a kisgyermeknevelés évei, illetve az ehhez szorosan kapcsolódó társadalmi rendszerek állnak, különös tekintettel a szülészeti ellátórendszerre.

Hisznek a nők közötti összefogás és szolidaritás erejében. Arra biztatják, abban támogatják a nőket, hogy tegyenek önmagukért és egymásért, és vállaljanak  felelősséget a társadalmi szintű változásért is.

Az EMMA Vonalat megkeresők sorstárs támogatást, tájékoztatást és információt kapnak az egyesület segítőitől, 2024-ben pedig 12 új önkéntes segítő képzését tudják biztosítani.

Ha téged is érdekel ez a lehetőség, és szívesen csatlakoznál az EMMA csapatához, akkor 2024. szeptember 11. éjfélig küldj egy rövid önéletrajzot és motivációs levelet az alábbi címre: info@emmaegyesulet.hu. Tárgy: EMMA KÉPZÉS 2024. Illetve látogass el az egyesület honlapjára, ahol bővebb információkat is olvashatsz képzésről. 

Bővebben...