Kiknek gyűjtünk?

A tavalyi év gördülékeny együttműködése valamint a hatalmas lelkesedés okán az idei évben is a Técsői Hollósy Simon Líceum gyermekei számára szeretnénk adományokat gyűjteni.

Célunk, hogy az összegyűjtött felajánlásokkal (könyv, társasjáték, fejlesztő játék, édesség) az itt tanuló gyerekek karácsonyi kívánságait teljesítsük, illetve segítsük a rászoruló gyerekek mindennapjait.

Mit tehetünk a csomagba?

A Líceum vezetője által összeállított, konkrét tárgyi adományokat gyűjtünk (lehetőség szerint becsomagolt dobozokban): https://docs.google.com/spreadsheets/d/1av48CK-jPmWcRpgStJ3p5cUcCvxEw8aD3emq9d2sY9w/edit?usp=sharing

Hogyan juttathatom el a csomagomat?

Az adományokat 2023. november 27. – december 13. között lehet személyesen eljuttatni hozzánk a Budapesti Civil Központ irodájába.

Gyűjtési akciónk egy napra ki is települ: a XVI. kerületi Önkormányzat jóvoltából december 9-én, a Sashalmi Piac Adventi vásári forgatagában találhattok meg bennünket, ahol szintén lesz lehetőségetek személyesen is leadni a técsői gyerekeknek szánt adományokat.

A felajánlások átadáshoz kérjük, hogy mindenképp vegyétek fel velünk a kapcsolatot a budapesticivil@budapesticivil.hu email címen! Az adományokat a gyűjtési akció lezártát követően a Katolikus Karitász segítségével juttatjuk el a gyerekek számára.

Nagyon örülünk, hogy idén is olyan ügyet és szervezetet segíthetünk, ahol az ajándékok valóban jó helyre kerülnek! :)