Pályázatok

Többfunkciós játékasztal ifjúsági közösségi tereknek

A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság a Smartindy Kft. jóvoltából felajánlott többfunkciós, használt játékasztal elnyerésére indított pályázatot. A támogatással céljuk, hogy hozzájáruljanak a fiatalok közösségeinek és közösségi tereinek láthatóbbá tételéhez.

Falusi Civil Alap-Civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása

A Magyar Falu Program célja az 5000 fő lakosságszám alatti települések hátrányainak enyhítése, így többek között az alapvető szükségletek kielégítését segítő szolgáltatásokhoz való hozzájutás biztosítása, illetve olyan fejlesztések megvalósítása, amelyek vonzóvá teszik az ott élők, illetve a letelepedni szándékozók számára ezen településeket.

TESCO-Ön választ, mi segítünk

A pályázati felhívás célja a TESCO-GLOBAL Zrt. áruházai vonzáskörzetében élő helyi közösségek igényeire alapuló és részvételével megvalósuló programok támogatása.

Segíteni jó, segíteni menő!

A 2020-as év számos helyen megmutatta, hogy egy különleges élethelyzetben a társak és egymás segítése milyen fontossá, kiemelkedőbbé vált. A Virágozz és Prosperálj Alapítvány jelen 2021-es pályázatának témájául is a segítség fontosságát és felemelő erejét választotta azért, hogy a fiatalok körében is erősítsék az összefogás, a segítség, a barátságosság és másokért való felelőlésségvállalás fontosságát.

Csoóri Sándor Program – 2021

A Program célja a hazai magyar és nemzetiségi, valamint a határon túli magyar néptánc-, népzenei együttesek és népdalkörök, tárgyalkotó népművészeti alkotóközösségek tudásátadásának elősegítése, szakmai munkájának fejlesztése, a közösségek megerősítése.

Új Nap - Új Remények

Az Új Nap - Új Remények egy közösségi/követes adománygyűjtő kampány, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői azok az adománygyűjtő követek, akik az eseményen való részvételükkel egy-egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Természet-alapú innovációk- KlímaSztár 2021

Az Éghajlatvédelmi Szövetség KlímaSztár programjában a legjobb települési megoldások díjazása mellett ezúttal jóval nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy a feltárt mintaértékű innovációkat minél szélesebb körrel megismertesse. A kampány hátteréül a Reflex Környezetvédő Egyesület által kezdeményezett nemzetközi Nature-based innovatoins (NABI) projekt szolgál, melyet az EU Erasmus+ programja támogat.

Vodafone Digitális Díj 2021

A Vodafone Magyarország Alapítvány 2018-ban hirdette meg először a Digitális Díjat. A 15 millió forint összdíjazású pályázat célja, hogy ösztönözze és elismerje a digitálisan innovatív gondolkodású személyeket és szervezeteket a Digitális Egészségügy, a Digitális Oktatás, valamint a Bolygónk és Fenntarthatóság kategóriákban.

Bohócdoktor Rajzpályázat 2021

A Mátrix Közhasznú Alapítvány Bohócdoktor Csapata az “Én Bohócdoktorom” címmel alkotói pályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy az ifjúság körében az egészséges életmódot és a pozitív gondolkodást népszerűsítse.

MMA-Művészeti Program

A Magyar Művészeti Akadémia nyílt pályázatot hirdet az államháztartás központi alrendszerén belüli és kívüli, a Magyar Művészeti Akadémia alapszabályában nevesített művészeti ágak területén működő civil és egyéb szervezetek részére, művészeti szakmai programjuk megvalósításának támogatására.

Süti beállítások