Pályázatok

United Way Magyarország "Együtt Ukrajnáért"

A United Way Magyarország kiemelten fontosnak tartja a 2022. február 24-én kirobbant ukrajnai háborús konfliktus okán kialakult humanitárius katasztrófa helyzet következményeinek enyhítését, a háború elől Magyarországra menekülő, vagy Ukrajna határain belül menekülni kényszerülő ukrajnai lakosok élhető körülményeinek megteremtését és fenntartását. 

ERIFA Önkéntes piactér - Pályázati felhívások

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Kft. 3 pályázati felhívásának („Legyél Te is szuperhős!”, „Aktív piactér”, „Legyél Te közösséged hőse!”) célja azon önkéntesek, szervezetek, valamint közösségek és informális csoportok elismerése, akik önzetlenül cselekedve hajlandók tenni szűkebb vagy akár tágabb környezetükért, a körülöttük lévő emberekért, és erre felhívják környezetük figyelmét, inspirálnak másokat is önkéntes tevékenységekben való részvételre.

Duna kisösszegű projekttámogatások

A Baden-Württembergi Tudományos, Kutatási és Művészeti Minisztérium kezdeményezésére létrejött alap pályázatot hirdet Duna kisösszegű támogatások címmel kisösszegű projektek támogatására. A program keretében kreatív és innovatív kulturális és művészeti együttműködéseket támogatnak.

Érték. Hagyomány

A PRO CULTURA PANNONIAE ALAPÍTVÁNY országos pályázatának célja, hogy támogassa a helyi kulturális, közművelődési értékeket, hagyományokat, s e pályázattal is hozzájáruljon a helyi hagyományok bemutatásához, a fiatalok szemléletformálásához.

Európai Kulturális Terek

Innovatív és inspiráló kulturális kapcsolati projekteket vár a European Spaces of Culture pályázat.

Elektromos gépjármű beszerzésének támogatása lakosság, civil szervezetek, egyesületek és felsőoktatási intézmények részére

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervhez kapcsolódóan pályázati kiírást tesz közzé elektromos gépjárművek beszerzésének támogatására. A támogatás célja elsődlegesen az elektromobilitás hazai elterjedésének előmozdítása, a közúti forgalom tisztábbá tétele.

Selyemutak Ifjúsági Kutatási Ösztöndíj

Az UNESCO pályázatot hirdet a „Selyemutak Ifjúsági Kutatási Ösztöndíj – Fiatal kutatók kapacitásának és hozzájárulásának megerősítése a Selyemutakhoz” címmel, mellyel a fiatal kutatókat kívánják ösztönözni a Selyemutak közös örökségének további tanulmányozására.

Nemzeti Kiválóság Díj

A pályázat célja – az innovációért és technológiáért felelős miniszter által adományozható elismerésekről és egyes kapcsolódó miniszteri rendeletek módosításáról szóló 7/2020. (II. 17.) ITM rendelet alapján – a kiemelkedő teljesítményt felmutató, sikeresen működő szervezetek tevékenységének elismerése.

Design Management Díj

A designtudatosság, a design alapú gondolkodás elengedhetetlenül szükséges egy 21. századi vállalkozás működtetéséhez. A Design Management Díj 2009-es alapítása óta olyan szervezeteket díjaz, amelyek a designmenedzsment hatékony beemelésével kimagasló eredményeket és sikeres működési modelleket mutatnak fel, hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

Let's Colour 2022

A Let’s Colour Településszépítő Egyesület 2022-ben ismét kiírja közösségi pályázatát olyan közösségek számára, akik környezetükben lévő elszürkült, leromlott, vagy csak egyszerűen színtelen közösségi terükben található beltéri vagy kültéri falfelületeiket szeretnék színekkel újravarázsolni.

Süti beállítások