Pályázatok

Innovatív tanulási környezet kialakítása és komplex tehetségsegítő programok megvalósítása

Jelen pályázati felhívás célja a hazai és a határon túli tehetséges tanulókat, fiatalokat támogató tehetségsegítő programok működtetése.

Tehetségsegítő szervezetek támogatása

Jelen pályázati felhívás célja a hazai és a határon túli Tehetségsegítő Tanácsok, tehetségfejlesztő szervezetek és közösségek támogatása.

Civil Social Impact 2022

A Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága által létrehozott Social Impact Program célja, hogy a civil szektor számára is elérhetővé váljon a professzionális szervezetfejlesztési projektekben való részvétel. Projektjeik pro bono formában, junior és szenior tanácsadók közreműködésével valósulnak meg, akik felmérik a vállalkozó szellemű szervezet igényeit, diagnózist állítanak fel és mindezekre építve legalább egy szervezetfejlesztési beavatkozást valósítanak meg.

Boldogság világnapja

A GYIÖT, a Gyulai Ifjúsági Központ, valamint az Orosházi Diáktanyával együttműködésben pályázatot hirdet ifjúsági közösségek, fiatalok számára a Boldogság világnapja alkalmából. A pályázat során olyan rövid videókat, animációs videókat, képregényeket, infografikákat vagy mémeket keresünk, amelyek tippeket, ötleteket és javaslatokat adnak a fiataloknak ahhoz, hogy saját közérzetükért, boldogulásukért és boldogságukért tehessenek.

Vodafone Digitális Díj 2022

A Vodafone Magyarország Alapítvány az Effekteam közreműködésével ismét meghirdeti Vodafone Digitális Díj című pályázatát. A pályázati felhívás célja, hogy a Vodafone Magyarország Alapítvány ösztönözze és elismerje a digitálisan innovatív gondolkodású személyeket és szervezeteket az alábbi három kategóriában: 1. Digitális Esélyegyenlőség, 2. Digitális Társadalom, 3. Környezetvédelem és Fenntarthatóság. A pályázatra 18. életévüket betöltött magánszemélyek egyedül vagy többen, valamint nonprofit és forprofit szervezetek is jelentkezhetnekEgy személy vagy szervezet több pályázatot is benyújthat a jelen kiírásra.

Swimathon 2022

A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány 2016-óta rendezi meg évente Swimathon adománygyűjtő kampányát, mellyel 2017-ben elnyerte az év legjobb adománygyűjtő akciójának járó Civil díjat. Jelen pályázati felhívásuk célja, hogy olyan projektek jussanak részvételi lehetőséghez a kampányban, amelyek az ún. nagykövetes adománygyűjtés módszerével magánszemélyektől és vállalati szereplőktől remélnek támogatást céljaik megvalósításához.

PlanetZ Ötletpályázat

A Zöld Követ Egyesület ötletpályázattal induló ösztöndíjprogramot hirdet 18 és 25 év közötti fiatalok részére innovatív környezetvédelem témakörben bármely olyan ötletre, ami új kezdeményezés, és amelynek elterjedésével együtt védhetjük meg a bolygónkat. Jelen lehetőséggel anyagi támogatást, készségfejlesztést, megvalósítási és megjelenési lehetőséget szeretnének adni a pályázóknak környezetvédelmi törekvéseikhez.

A Coaching Mindenkié - pályázati felhívás

A Coaching Mindenkié Egyesület 2022-ben ismét meghirdeti pályázati programját, amelynek célja nonprofit vagy közhasznú szervezetek támogatása. Az egyéni coaching folyamat támogatás fő fókuszában az áll, hogy a szervezetek vezetői, munkatársai, önkéntesei mindennapi feladataikban eredményes fejlődést érjenek el.

Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért díj

A Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért díjra olyan - a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző - magyarországi, határon túli magyar vagy magyarországi nemzetiségi köznevelési intézményben dolgozó pedagógusok, gyógypedagógusok, szakoktatók, felsőoktatásban dolgozó oktatók, civil szervezetek tehetségsegítői és a tehetséggondozás területén működő szervezetek jelölhetők, akik oktatják, nevelik, segítik a gyermekeket, tanulókat, fiatal tehetségeket.

Városi Civil Alap 2022

Megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból „A Városi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása 2022.” című alprogram pályázati kiírásai. A Városi Civil Alap célja, hogy az 5000 fő feletti településeken székhellyel rendelkező civil szervezetek részére támogatást nyújtson a civil közösségi tevékenységek és azok végzéséhez szükséges feltételek támogatására.

Süti beállítások