Pályázatok

Erzsébet Nóvum Díj

Elindult a 2021-es Erzsébet Nóvum Díj közönségszavazása! A díj célja, hogy felhívja a figyelmet a példamutató és példaértékű kezdeményezésekre valamint elismerésben részesítse azon közösségeket, csoportokat és szervezeteket, melyek önzetlenül cselekedve hajlandók tenni szűkebb vagy akár tágabb környezetükért, a körülöttük lévő emberekért.

A nemzet múzeuma

A Magyar Nemzeti Múzeum egyéni alkotók és alkotóközösségek, gazdasági társaságok részére nyílt pályázatot hirdet, melynek célja a Magyar Nemzeti Múzeum arculatának megújítása. A pályázaton való részvételben a művészeti felsőoktatásban tanulókra és oktatókra, illetve a tervezőgrafikát hivatásszerűen folytató szakemberekre is számít a Múzeum.

InnoMax Díj nonprofit és civil kategória

Az Invitech ICT Services Kft. 2021-ben már tizenkettedik alkalommal, és pár előremutató újítással együtt hirdeti meg az InnoMax pályázatot. Jelen pályázatukkal segítséget kívánnak nyújtani azoknak a civil és nonprofit szervezeteknek, amelyek digitális eszközöket felhasználó, innovatív fejlesztési projektjeikhez, újításaikhoz keresnek támogatót a kiírásban megjelölt témakörökben. Fontos változtatás a korábbi kiírásokhoz képest, hogy ezen témakörök meghatározása, csak abban segíti a pályázókat, hogy milyen tevékenység kapcsán tudnak pályázni a díjra.

NEA Egyszerűsített támogatás 2022

„Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2022.” című, NEAG-KP-1-2022 jelű pályázatainak célja a civil szervezetek alapcél szerinti közösségteremtő, a közösség érdekében végzett tevékenységéhez kapcsolódó költségeinek biztosítása, a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése a működési költségeihez való hozzájárulás, illetve szakmai programjai megvalósításának támogatása révén.

TESCO- Ön választ, mi segítünk

A TESCO-GLOBAL Zrt. az Effekteam Egyesület közreműködésével tizedik alkalommal hirdeti meg Ön választ, mi segítünk elnevezésű pályázatátmelynek célja, hogy az áruházlánc üzleteinek vonzáskörzetében élő helyi közösségek igényeire alapuló és részvételével megvalósuló programokat támogassa.

Ügyvédek a Közjóért - Magyar Pro Bono Díj

Az Ügyvédek a Közjóért - Magyar Pro Bono Díjat a PILnet a Magyar Ügyvédi Kamarával közösen alapította 2011-ben. Minden évben két díj kerül átadásra: egy ügyvédi iroda, valamint egy ügyvéd részére. A jelölési ív segítségével bármely természetes vagy jogi személy jelölhet egy vagy több ügyvédi irodát, illetve ügyvédet, akik az elmúlt év során kiemelkedő pro bono tevékenységükkel a közjót szolgálták.

Halmos Béla Program

A Halmos Béla Program célja a népzenei utánpótlás támogatása, színvonalas népzenei és világzenei produkciók fellépési lehetőségeinek, bel- és külföldi népszerűsítésének, a Kárpát-medencei és moldvai magyarság, valamint a velük együtt élő nemzetiségek népzenei világát jellemző kulturális sokszínűség bemutatásának elősegítése. A Program lehetőséget kíván adni, hogy a tartalmas, értékes népzenei és a népzenei hagyomány mély ismeretén alapuló világzenei szólisták és együttesek produkciói eljussanak a szélesebb közönséghez.

NEA Összevont támogatás 2022

 A „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2022.” című, NEAO-KP-1-2022 jelű pályázatainak célja a civil szervezetek alapcél szerinti közösségteremtő, a közösség érdekében végzett tevékenységéhez kapcsolódó költségeinek biztosítása, a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése a működési költségeihez való hozzájárulás, illetve szakmai programjai megvalósításának támogatása révén.

Felelős Társadalomért Program

A KPMG 2021-ben újra meghirdeti "Felelős Társadalomért Program" pályázati programját, amelynek célja az egészségügy, az oktatás vagy a környezeti fenntarthatóság területén működő közhasznú szervezetek fenntartható, hatékony és átlátható működésének támogatása.

InnoMax Díj

Idén is megnyílt a lehetőség, hogy innovatív ötleteik megvalósításához anyagi és szakmai segítséget kapjanak a hazai civil szervezetek. Az infokommunikációs szolgáltató Invitech már a tizenkettedik alkalommal írja ki az InnoMax-díj pályázatát, amely a fenntarthatóság, az oktatás, az egészség vagy éppen a kultúra területén a digitalizáció segítségével fejlődni akaró közösségeknek kíván támogatást nyújtani.

Süti beállítások