Pályázatok

Zöld forrás 2022

A pályázati támogatás célja a környezet- és természetvédő civil szervezetek szakmai munkájának támogatása, aktív részvételének biztosítása a Nemzeti Környezetvédelmi Program meghatározott célkitűzéseihez illeszkedő, illetve bizonyos állami feladatok átvállalásából adódó szakmai programjaik eredményes és hatékony megvalósításában.

Civil Díj 2022

A NIOK Alapítvány jelen pályázati felhívásának keretében olyan kezdeményezéseket, programokat, projekteket díjaz, amelyek újszerű megközelítést alkalmazva kiemelkedő eredményeket értek el. Céljuk, hogy minél szélesebb körben ismertté és elismertté tegyék a legjobb hazai civil szervezeteket és azok legsikeresebb kezdeményezéseit. A díjátadó gála keretet ad egy évente ismétlődő, a szektor szereplőinek szóló esemény megvalósítására, amely a civilek fontos találkozóhelye és a civilek munkájának és sikereinek ünnepe is egyben. 

Auchan pályázat

Az Auchan Alapítvány küldetése, hogy az Auchan Retail Magyarország munkatársai és vásárlói számára fontos társadalmi ügyeket felkarolja. Az alapítvány idei évi pályázatának célja, hogy segítse a megfelelő élelmezést és az egészséges táplálkozás népszerűsítését célzó projekteket.

"HealthyLifestyle4All"

A pályázat célja az egészséges életmód népszerűsítése, különösen a gyermekek körében, amely kiterjed az iskolai környezetre, a fizikai aktivitásra és az egészséges táplálkozásra. A projekt keretein belül lehetőség nyílik olyan javaslatok kidolgozására és megosztására, amelyek segítségével az egészségtudatos magatartással kapcsolatos jó gyakorlatok sikeresen alkalmazhatókká válnak az iskolákban.

SozialMarie - Prize for social innovation 2022

Aktuális társadalmi kihívásra innovatív megoldást kínáló projektet valósít meg?
A SozialMarie a sikeresen megvalósult társadalmi hatással bíró innovatív projektek díja. A díj 18. alkalommal kerül meghirdetésre, mellyel kipróbált, bevált, hatékony társadalmi innovációkkal rendelkező projekteket keresnek Közép- és Kelet-Európa minden szektorából.

KAP2022 - Együtt. Közösségben.

A MagNet Bank 12 éve működő KAP programjának célkitűzése, hogy közelebb hozza a társadalmi problémákat megoldani kívánó szervezeteket és a MagNet Bank ügyfeleit egymáshoz, közöttük kapcsolatot, hidat építsen, közben pedig a közösség erejével támogatásokhoz juttassa ezen szervezeteket. 

Good Impact 2022

A Civil Impact Nonprofit Kft. pályázatot hirdet civil szervezetek számára a 2022-es Good Impact eseményen való részvételre. A lehetőségre olyan szervezetek jelentkezését várják, akik nyitottak vállalatokkal való együttműködésre és szeretnék vállalatoknak szóló szolgáltatásaikat bemutatni és megvételre kínálni. Az esemény célja a for-profit és nonprofit szektor üzleti együttműködéseinek előmozdítása, az egymásban rejlő partnerség lehetőségek és a nonprofit szervezeteknél lévő tudás bemutatása.

Pályázati felhívás esélyegyenlőségi feladatokat ellátó civil szervezetek részére

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata pályázatot ír ki esélyegyenlőségi feladatokat ellátó civilszervezetek részére programjaik/projektjeik megvalósítására, melyek lehetnek személyes megjelenést igénylőés akár online térbe helyezett programok is.

Értékteremtő Közösségekért díj 2022

A Civilek Napja alkalmából 2022. februárjában ismételten átadásra kerül az Értékteremtő Közösségekért díj. A miniszteri elismerés egy természetes személy és egy civil szervezet részére adományozható, melyek értékteremtő, értékmegőrző tevékenysége kiemelkedő, a civil közösség érdekében kifejtett munkássága példaértékű.

Richter Anna Díj 2021

A Richter Anna Díj célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatosság, a társadalmi jóllét fontosságára, inspirálja az egészségügy, oktatás, kutatás, gyógyszerészet területein dolgozó szakembereket, és a legjobb ötleteik - melyek munkakörülményeiket javítják - kivitelezéséhez anyagi támogatást nyújtson, megmutassa azokat a nagyközönségnek, sajtónyilvánosságot biztosítson, és segítse megvalósulásukat.

Süti beállítások