Pályázatok

Elektromos gépjármű beszerzésének támogatása lakosság, civil szervezetek, egyesületek és felsőoktatási intézmények részére

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervhez kapcsolódóan pályázati kiírást tesz közzé elektromos gépjárművek beszerzésének támogatására. A támogatás célja elsődlegesen az elektromobilitás hazai elterjedésének előmozdítása, a közúti forgalom tisztábbá tétele.

Magyarország legszebb konyhakertje

A pályázat célja, hogy lehetőség nyújtson a kertművelők munkájának minél szélesebb körben történő megismertetésére, valamint, hogy a Programnak köszönhetően kellő figyelmet és elismerést kapjon a konyhakertművelés. 

Effekt 2030 - A közösségi befektetések díja

A díj átadásának célja, hogy a vállalatok példaértékű, hatékony környezeti és társadalmi befektetési programjainak bemutatásával, és a lehető legszélesebb körű publikálásával hozzájáruljanak a nagyvállalati, kkv és startup szektor társadalmi szerepvállalásának, fenntarthatósági kezdeményezéseinek erősítéséhez, továbbá a vállalati döntéshozók ilyen irányú szakmai munkájának inspirálásához, személyes szerepvállalásuk növeléséhez.

"Köszönjük, SIÓ!" Iskolatáska Program

A "Köszönjük, SIÓ!" Iskolatáska Program a SIÓ-ECKES Kft. adományozási programja, mellyel a tanévkezdésben kívánnak segíteni a szociálisan rászoruló családok gyermekeinek.

E.ON Pro Bono Program 2021

Az E.ON Hungária Csoport (E.ON) az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) közreműködésével idén is pályázatot hirdet magyarországi nonprofit szervezetek számára szakértelmen alapuló pro bono támogatás felhasználására. Az E.ON Hungária felelősségvállalás rendszere keretében hatodik alkalommal ajánlja fel civil szervezetek számára dolgozói magas szintű szaktudását.

Civil szervezetek 1-es típusú diabétesszel kapcsolatos tájékoztatási feladatainak támogatása

A Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet civil szervezetek részére az 1-es típusú diabétesszel kapcsolatos tájékoztatási feladatok támogatására. A pályázat célul tűzi ki a prevenció erősítését, a releváns információk kommunikálását, a gyermekkori cukorbetegség speciális problémakörének bemutatását. 

GE a Fenntartható Szervezetekért

A General Electric (GE) hazai operációs központja az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) közreműködésével 2021-ben ismét meghirdeti hazai nonprofit szervezetek számára a szakértelmen alapuló pro bono programját. A vállalat nonprofit szervezetek programjait szeretné szakértelem felajánlással segíteni, azok hatékonyságának javítása érdekében meghatározott tudásterületeken.

MOL Gyermekgyógyító Program 2021

A MOL Alapítvány pályázatot hirdet élmény- és művészetterápiás programok támogatására krónikus betegségben szenvedő, fogyatékkal élő gyerekek, vagy a lelki egészség szempontjából rizikócsoportba sorolható gyermekek és serdülők pszicho-szociális rehabilitációja érdekében.

Fogyatékos személyek helyi/regionális/ országos szervezeteinek szakmai programjainak támogatása

A pályázati program célja, hogy támogatást nyújtson a fogyatékos személyeket tömörítő és/vagy segítő szervezetek számára meglévő szolgáltatásaik folyamatos fenntartásához és fejlesztéséhez, illetve újonnan beindítani kívánt szolgáltatásaik működtetéséhez.

Ars Sacra Fesztivál-jelentkezés

2021. szeptember 4. és 12. között 15. alkalommal rendezi meg az Ars Sacra Alapítvány az Ars Sacra Fesztivált. A rendezvénysorozathoz magyarországi és határon túli múzeumok és kiállítóhelyek, kulturális központok, művelődési házak, képző- és iparművészek, zeneművészek, színházak, templomok, iskolák, helytörténészek, művészettörténészek és építészek csatlakozhatnak rendezvényeikkel.

Süti beállítások