Pályázatok

E.ON Partnerségek

Az E.ON lehetőségeihez mérten évről-évre felvállalja a magyar társadalmi, sport- és kulturális élet mecénásának szerepét, ugyanakkor nyitottak az új együttműködésekre is, ezért stratégiai partnerségeik mellett fontosnak tartják, hogy támogassák a hazai civil közösség szereplőinek munkáját. 

"Közös gyerek és nyugdíjas napközi" program

A közös gyerek és nyugdíjas napközi pályázat célja olyan program, vagy programsorozat megvalósítása, melyen az óvodások (3-6 év) és/vagy kisiskolások (6-10 év) a nyugdíjas korosztállyal (60 év felettiek) közösen, integrációs programokon keresztül vesznek részt. 

Népművészet Kollégiuma nyílt pályázat

A pályázat célja a vármegyei, országos és nemzetközi hatókörű népművészeti nagyrendezvények, kiállítások, fesztiválok lebonyolítása.

Social Business 2024

Ha nonprofit szervezetet vezetsz és szeretnéd növelni a saját bevételeitek arányát, ha gondolkozol társadalmi vállalkozás építésben, ez a program Neked szól!

A Föld bajnokai

Az E.ON idén is várja azokat a környezetvédelem terén formabontó, újító, trendteremtő iskolai és óvodai pályázatokat, amelyek olyan megoldásokat, új közösségi megmozdulásokat, ötleteket és célokat tűznek ki, amelyek a gyakorlatban is működnek, a díjjal pedig lehetőség nyílik megvalósításukra.

MVM Edison

Az MVM Csoport stratégiájának alapköve a folyamatos innováció, mostantól pedig még szélesebb körű támogatást kínálnak a startup közösségeknek. Jelen kiírás keretében várnak minden olyan kreatív és innovatív projektet/vállalkozást, amely hozzájárul a fenntartható jövőhöz és az energetikai szektor fejlődéséhez.

Pro Filii Alapítvány - pályázat 2024 első negyedév

A Pro Filii Alapítvány pályázatot hirdet civil és nonprofit szervezetek, valamint magánszemélyek számára közösségi célokat szolgáló, közérdekű, vagy humánus okokból megvalósítandó tevékenységek, civil kezdeményezések támogatására.

PwC Civil Mentoring Program

2017 márciusában a PwC Magyarország Pro bono csapata mentoring programot indított nonprofit szervezetek számára. A 2024-ben induló 8. évfolyamba olyan szervezetek jelentkezését várjuk, amelyek elkötelezettek a fejlődés és tanulás iránt.

Hozz programot és képzőművészetet a Bánkitóra!

Pályázati felhívás kulturális és civil szervezeteknek, alkotóknak és gondolkodó egyéneknek, szakmai közösségeknek. A Bánkitó Fesztivál szervezői idén is keresik azokat a programokat, amelyekkel a szervezetek változatossá, színesebbé tehetik a Fesztivált.

NIOK Civil Díj 2024 pályázat

A NIOK Alapítvány meghívja a civil szervezeteket, hogy pályázzanak a Civil Díjra. A díjjal olyan civil kezdeményezéseket, projekteket, programokat díjaznak, amelyek kiemelkedő eredményeket értek el, példaértékűek lehetnek más szervezetek számára, és érdemesek a nagyközönség figyelmére is.

Süti beállítások