Pályázatok

Elektromos gépjármű beszerzésének támogatása lakosság, civil szervezetek, egyesületek és felsőoktatási intézmények részére

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervhez kapcsolódóan pályázati kiírást tesz közzé elektromos gépjárművek beszerzésének támogatására. A támogatás célja elsődlegesen az elektromobilitás hazai elterjedésének előmozdítása, a közúti forgalom tisztábbá tétele.

Selyemutak Ifjúsági Kutatási Ösztöndíj

Az UNESCO pályázatot hirdet a „Selyemutak Ifjúsági Kutatási Ösztöndíj – Fiatal kutatók kapacitásának és hozzájárulásának megerősítése a Selyemutakhoz” címmel, mellyel a fiatal kutatókat kívánják ösztönözni a Selyemutak közös örökségének további tanulmányozására.

Nemzeti Kiválóság Díj

A pályázat célja – az innovációért és technológiáért felelős miniszter által adományozható elismerésekről és egyes kapcsolódó miniszteri rendeletek módosításáról szóló 7/2020. (II. 17.) ITM rendelet alapján – a kiemelkedő teljesítményt felmutató, sikeresen működő szervezetek tevékenységének elismerése.

Design Management Díj

A designtudatosság, a design alapú gondolkodás elengedhetetlenül szükséges egy 21. századi vállalkozás működtetéséhez. A Design Management Díj 2009-es alapítása óta olyan szervezeteket díjaz, amelyek a designmenedzsment hatékony beemelésével kimagasló eredményeket és sikeres működési modelleket mutatnak fel, hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

Let's Colour 2022

A Let’s Colour Településszépítő Egyesület 2022-ben ismét kiírja közösségi pályázatát olyan közösségek számára, akik környezetükben lévő elszürkült, leromlott, vagy csak egyszerűen színtelen közösségi terükben található beltéri vagy kültéri falfelületeiket szeretnék színekkel újravarázsolni.

TESCO - Ön választ, mi segítünk

A TESCO-GLOBAL Zrt. az Effekteam Egyesület közreműködésével tizenegyedik alkalommal hirdeti meg Ön választ, mi segítünk elnevezésű pályázatát, melynek célja a helyi közösségek támogatása. 

Pályázat weboldal készítésre

A Booktrader Kft. pályázatot hirdet professzionális weboldalak díjmentes elkészítésére, szerződéssel vállalkozások, alapítványok, egyesületek számára. A pályázati kiírás a honlap megszerkesztését, az egyedi megjelenés létrehozását és a weboldal feltöltését tartalmazza.

Társadalmi szerepvállalás - E.ON

Az E.ON Hungária Zrt. társadalmi felelősségvállalási feladatainak keretében évről-évre felvállalja a magyar társadalmi, sport- és kulturális élet mecénásának szerepét. 2022-ben összesen hat pályázati időszakot írnak ki, a beérkező megkeresésekről kéthavonta egy több lépcsős, külső szakértőkből és vállalati döntéshozókból álló adományozási bizottság dönt.

"Helyben rendben"

A Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram idei évi felhívásának keretében a fiatalok fizikai és mentális egészségének védelmét szem előtt tartva nyújt pályázási lehetőséget. 

Start ösztöndíj

Felhívást tett közzé a Nemzeti Tehetség Központ olyan 18 és 35 év közötti fiatalok számára, akik vállalkozás indítását tervezik. A pályázat célja, hogy lehetőséget biztosítson tehetséges fiataloknak ötleteik valóra váltására.

Süti beállítások