Pályázatok

SozialMarie 2024

A SozialMarie - Prize for Social Innovation - idén 20. alkalommal kerül meghirdetésre, mely elismerés a kipróbált, bevált, hatékony társadalmi innovációval bíró projektek díja. A felhívásra olyan projektek jelentkezését várják, amelyek a gyakorlatban már bizonyítottak, van jövőjük és a pályázat benyújtásakor már értékelhető eredményeket értek el, valamint lesz folytatásuk is. 

Terézvárosi kulturális pályázatok önkormányzati támogatása

A terézvárosi önkormányzat pályázatot hirdet olyan Terézváros közigazgatási területén legalább 90 napja bejegyzett rendelkező, tevékenységüket részben vagy egészben a VI. kerületben kifejtő alapítványoknak és egyesületeknek, amelyek létesítő okiratában szerepel a kulturális alaptevékenység, valamint gazdasági társaságoknak és egyéni cégeknek, amelyek létesítő okiratában kulturális, vagy azt támogató, kiegészítő tevékenység szerepel.

Közösségi IRODA

Az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítvány pályázatot ír ki kulturális vagy oktatási tevékenységet végző civil szervezetek (alapítványok, egyesületek) és alkotói közösségek számára közösségi iroda használatára.

KPMG-Felelős Társadalomért Program

A KPMG 2023-ban 15. alkalommal hirdeti meg Felelős Társadalomért Program pályázatát, amelynek célja az egészségügy, az oktatás, a sokszínűség vagy a környezeti fenntarthatóság területén működő közhasznú szervezetek fenntartható és átlátható működésének támogatása.

Pro Filii Alapítvány - pályázat 2023 /4. negyedév/

A Pro Filii Alapítvány pályázatot hirdet civil és nonprofit szervezetek, valamint magánszemélyek számára olyan közösségi célokat szolgáló, közérdekű, vagy humánus okokból megvalósítandó tevékenységek, civil kezdeményezések támogatására.

JYSK & Sharity pályázati felhívás-Kispest

A JYSK-nél hagyománya van annak, hogy az áruháznyitásaikat vagy újranyitásaikat valamilyen jótékonysági akció kíséri. Így lesz ez a Budapest 19. kerületi (Kispest) új áruház nyitása esetében is, amire 2023. december 13-án kerül sor. Ezzel egybekötve az áruházlánc meghatározott 500.000.- Ft értékű termékfelajánlással kíván élni a helyi civil szervezetek közül afelé, amelyik a vásárlói szavazás nyertese lesz. A Sharity Zrt-vel való együttműködésben a Sharity Applikáció letöltését követően azon keresztül, vagy a Sharity weboldalán szavazhatják meg a vásárlók, hogy mely szervezet kapja végül egyedüli díjazottként a felajánlott JYSK termékeket.

NEA 2024 egyszerűsített pályázati kiírások

Kedves civil szervezetek, szervezeti képviselők, ezúton értesítünk benneteket, hogy a mai napon megjelentek a NEA 2024. évi összevont, valamint egyszerűsített pályázataival kapcsolatos információk!  A pályázatokat továbbra is a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszeren keresztül (NIR) lehet benyújtani.

Energiahatékonysági korszerűsítés és energiaszegénység enyhítése

Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. megbízásából a Civil Impact Nonprofit Kft. pályázatot hirdet magyarországi közhasznúsági fokozattal rendelkező civil szervezetek számára, egyrészt energiahatékonysági korszerűsítésre, fejlesztésre, másrészt a téli időszak fűtési nehézségeinek enyhítésére irányuló program megvalósítására, amelynek célja az energiaszegénységgel sújtott társadalmi csoportok, egyének, családok, háztartások támogatása.

Kulturális Fesztiválok Kollégiuma-pályázati felhívás

Pályázati célja olyan művészeti értéket létrehozó és bemutató kulturális fesztiválok megrendezésének támogatása, amelyek önálló koncepcióval és egyedi arculattal rendelkeznek, rendszeres időközönként, ismétlődően megrendezésre kerülnek, időtartamuk legalább 3 egymást követő nap, programkínálatuk napi több programot tartalmaz, a kulturális értékközvetítést elsődleges elemnek tekintik, és magas színvonalon valósítják meg.

Tesco „Ön választ, mi segítünk”

A Tesco újból elindította a helyi közösségeket támogató „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű pályázati programját, melyet a vállalat immáron 14. alkalommal hirdetett meg. A pályázatra olyan szervezetek, baráti közösségek és alapítvánnyal nem rendelkező bölcsődék, óvodák és iskolák, szociális intézmények, továbbá nonprofit kis- és középvállalkozások, társasházak és lakásszövetkezetek jelentkezését is várják, melyek kezdeményezésükkel a helyi közösség életének fejlődéséhez járulnának hozzá.

Süti beállítások