Pályázatok

LIFE Program

Az Európai Unió LIFE Programjának 2024-es pályázati csomagjában megjelent 32 új felhívás többek között lehetőséget ad hagyományos projektek benyújtására, stratégiai projektek pályázására, projektek kidolgozására, amelyek támogatják egy stratégiai projekt előkészítését, pályázatoknak (coordination and support actions), amelyek a megújuló energiára való átállásra, a piaci korlátok áttörése által az energiahatékonyság növelésére összpontosítanak, nonprofit szervezetek működésének támogatására stb. 

Adományok után járó normatív kiegészítésen alapuló támogatás civil szervezetek részére 2024.

A normatív támogatást azok a civil szervezetek tudják igénybe venni, amelyek legalább 100.000 Ft értékű adományt szerepeltetnek a 2023. évről készült beszámolójukban.

Fővárosi Környezetvédelmi Alap 2024

A pályázat célja, hogy elősegítse a Környezetvédelmi Program, valamint a Budapesti Klímastratégia feladatainak megvalósítását, továbbá, hogy támogassa a minél eredményesebb civil közreműködéseket.

MMA Művészeti program pályázati kiírás 2024

A Magyar Művészeti Akadémia nyílt pályázatot hirdet az államháztartás központi alrendszerén belüli és kívüli, a Magyar Művészeti Akadémia alapszabályában nevesített művészeti ágak területén működő civil és - a központi költségvetési szervek kivételével - egyéb szervezetek részére, művészeti szakmai programjuk megvalósításának támogatására.

Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása

A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.

Európai Örökség cím

A pályázat azon helyszínek szimbolikus értékének hangsúlyozására és ismertségének növelésére törekszik, amelyek jelentős szerepet töltöttek be Európa történelmében és kultúrájában és/vagy az Európai Unió építésében, másrészt az európai polgárok Európa történelméről és az Unió építéséről, továbbá közös, de eltérő kulturális örökségéről, különösen az európai integráció folyamatának alapját képező demokratikus értékekről és emberi jogokról szóló ismereteinek gyarapítását célozza.

Új Nap Új Remények 2024 pályázati kiírás

Az „Új Nap - Új Remények” a futóversenyeken, illetve a Swimathon eseményeken úszás formájában már évek óta itthon is népszerű, egyre több szervezet javára milliós nagységrendű adományokat gyűjtő, úgynevezett „Követes” adománygyűjtések új típusa, melynek központi eleme egy hajnali séta. Az akció olyan civil szervezetek számára kínálhat új lehetőséget, akik szívesen indítanának ilyen jellegű adománygyűjtést.

Adományozók ajándékba, harmadszor!

A Magyar Fundraising Akadémia támogató partnerei bevonásával együtt örömmel hirdeti meg ismét az Adományozók ajándékba! elnevezésű pályázatát pro bono adománygyűjtő kampány megvalósítására. A pályázat lehetőséget nyújt egy kipróbált, fenntartható adománygyűjtő módszer elsajátítására, a kampány végén pedig egy többszáz fős elkötelezett támogatói kört is kaphattok. 

Civil Sziget - pályázati felhívás 2024

A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt. pályázatot hirdet civil szervezetek számára a Sziget Fesztivál Civil Sziget elnevezésű programhelyszínén való megjelenésre, 2024. augusztus 7-12. között. A lehetőségre olyan programok jelentkezését várják, amelyek bemutatják a pályázó szervezet mások számára hasznos tevékenységét, törekszenek a szigetlakók aktivizálására, a programokba való bevonására.

MagNet Bank Közösségi Adományozási Program 2024

A program keretén belül a Bank tulajdonosi köre minden évben lehetőséget biztosít arra, hogy ügyfelein keresztül az előző évi nyereségének egy részét nonprofit szervezetek kapják céljaik, projektjeik megvalósítása érdekében. 

Süti beállítások