Pályázatok

Elektromos gépjármű beszerzésének támogatása lakosság, civil szervezetek, egyesületek és felsőoktatási intézmények részére

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervhez kapcsolódóan pályázati kiírást tesz közzé elektromos gépjárművek beszerzésének támogatására. A támogatás célja elsődlegesen az elektromobilitás hazai elterjedésének előmozdítása, a közúti forgalom tisztábbá tétele.

SozialMarie - Prize for social innovation 2022

Aktuális társadalmi kihívásra innovatív megoldást kínáló projektet valósít meg?
A SozialMarie a sikeresen megvalósult társadalmi hatással bíró innovatív projektek díja. A díj 18. alkalommal kerül meghirdetésre, mellyel kipróbált, bevált, hatékony társadalmi innovációkkal rendelkező projekteket keresnek Közép- és Kelet-Európa minden szektorából.

Értékteremtő Közösségekért díj 2022

A Civilek Napja alkalmából 2022. februárjában ismételten átadásra kerül az Értékteremtő Közösségekért díj. A miniszteri elismerés egy természetes személy és egy civil szervezet részére adományozható, melyek értékteremtő, értékmegőrző tevékenysége kiemelkedő, a civil közösség érdekében kifejtett munkássága példaértékű.

Richter Anna Díj 2021

A Richter Anna Díj célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatosság, a társadalmi jóllét fontosságára, inspirálja az egészségügy, oktatás, kutatás, gyógyszerészet területein dolgozó szakembereket, és a legjobb ötleteik - melyek munkakörülményeiket javítják - kivitelezéséhez anyagi támogatást nyújtson, megmutassa azokat a nagyközönségnek, sajtónyilvánosságot biztosítson, és segítse megvalósulásukat.

Erzsébet Nóvum Díj

Elindult a 2021-es Erzsébet Nóvum Díj közönségszavazása! A díj célja, hogy felhívja a figyelmet a példamutató és példaértékű kezdeményezésekre valamint elismerésben részesítse azon közösségeket, csoportokat és szervezeteket, melyek önzetlenül cselekedve hajlandók tenni szűkebb vagy akár tágabb környezetükért, a körülöttük lévő emberekért.

A nemzet múzeuma

A Magyar Nemzeti Múzeum egyéni alkotók és alkotóközösségek, gazdasági társaságok részére nyílt pályázatot hirdet, melynek célja a Magyar Nemzeti Múzeum arculatának megújítása. A pályázaton való részvételben a művészeti felsőoktatásban tanulókra és oktatókra, illetve a tervezőgrafikát hivatásszerűen folytató szakemberekre is számít a Múzeum.

InnoMax Díj nonprofit és civil kategória

Az Invitech ICT Services Kft. 2021-ben már tizenkettedik alkalommal, és pár előremutató újítással együtt hirdeti meg az InnoMax pályázatot. Jelen pályázatukkal segítséget kívánnak nyújtani azoknak a civil és nonprofit szervezeteknek, amelyek digitális eszközöket felhasználó, innovatív fejlesztési projektjeikhez, újításaikhoz keresnek támogatót a kiírásban megjelölt témakörökben. Fontos változtatás a korábbi kiírásokhoz képest, hogy ezen témakörök meghatározása, csak abban segíti a pályázókat, hogy milyen tevékenység kapcsán tudnak pályázni a díjra.

NEA Egyszerűsített támogatás 2022

„Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2022.” című, NEAG-KP-1-2022 jelű pályázatainak célja a civil szervezetek alapcél szerinti közösségteremtő, a közösség érdekében végzett tevékenységéhez kapcsolódó költségeinek biztosítása, a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése a működési költségeihez való hozzájárulás, illetve szakmai programjai megvalósításának támogatása révén.

TESCO- Ön választ, mi segítünk

A TESCO-GLOBAL Zrt. az Effekteam Egyesület közreműködésével tizedik alkalommal hirdeti meg Ön választ, mi segítünk elnevezésű pályázatátmelynek célja, hogy az áruházlánc üzleteinek vonzáskörzetében élő helyi közösségek igényeire alapuló és részvételével megvalósuló programokat támogassa.

Ügyvédek a Közjóért - Magyar Pro Bono Díj

Az Ügyvédek a Közjóért - Magyar Pro Bono Díjat a PILnet a Magyar Ügyvédi Kamarával közösen alapította 2011-ben. Minden évben két díj kerül átadásra: egy ügyvédi iroda, valamint egy ügyvéd részére. A jelölési ív segítségével bármely természetes vagy jogi személy jelölhet egy vagy több ügyvédi irodát, illetve ügyvédet, akik az elmúlt év során kiemelkedő pro bono tevékenységükkel a közjót szolgálták.

Süti beállítások