Pályázatok

BADUR – SIMPACT Inkubációs Program

A Badur Inkubációs Program diagnózus alapú, komplex és egyénre szabott szervezetfejlesztést biztosít csoportos képzési workshopok, egyéni tanácsadás/fejlesztés és pénzügyi támogatás formájában civil szervezeteknek, társadalmi vállalkozásoknak, illetve kezdeményezéseknek. Céljuk, hogy a szervezetek fenntartható és professzionális módon, az erőforrásokat a legjobban kihasználva valósíthassák meg missziójukat.

Vodafone Digitális Díj 2023

A Vodafone Magyarország Alapítvány 2018-ban hirdette meg először a Digitális Díjat. A 15 millió forint összdíjazású pályázat célja, hogy ösztönözze és elismerje az innovatív gondolkodású személyeket és szervezeteket, akik digitális megoldásukkal valamely társadalmi kihívásra kínálnak megoldást.

Magyar Innovációs Nagydíj 2022

A Magyar Innovációs Nagydíj célja, hogy elismerésben részesítse a hazai innováció legkiemelkedőbb eredményeit, egyben teret és lehetőséget biztosítson az innovatív termékek és technológiák megismerésére mind a gazdasági élet szereplői, mind az érdeklődők számára.

A Coaching Mindenkié

A Coaching Mindenkié Egyesület 2023-ra is meghirdeti pályázati programját, amelynek célja nonprofit vagy közhasznú szervezetek támogatása. Egyéni coaching folyamat támogatásuk fő fókusza, hogy a szervezetek vezetői, munkatársai, önkéntesei mindennapi feladataikban eredményes fejlődést érjenek el.

SozialMarie 2023

A SozialMarie Európa első társadalmi innovációs díjaként a társadalmi innovációk azonosítását és népszerűsítését célozza Közép- és Kelet-Európában. Olyan sikeresen megvalósított, innovatív projekteket díjaznak, amelyek korunk társadalmi kihívásaira keresik választ. 

TÁMOGATÁS2022

A Szociálpolitikai Innovációs Közhasznú Nonprofit Kft. egyedi támogatást biztosít azon nem állami fenntartók részére, amelyek kötelező állami feladatot ellátó szociális és/vagy gyermekvédelmi szolgáltatást biztosítanak, illetve családok átmeneti otthonát működtetnek.

Az Év Honlapja 2022

Indul 'Az Év Honlapja' pályázat! Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legnagyobb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várja.

United Way Magyarország "Együtt Ukrajnáért"

A United Way Magyarország kiemelten fontosnak tartja a 2022. február 24-én kirobbant ukrajnai háborús konfliktus okán kialakult humanitárius katasztrófa helyzet következményeinek enyhítését, a háború elől Magyarországra menekülő, vagy Ukrajna határain belül menekülni kényszerülő ukrajnai lakosok élhető körülményeinek megteremtését és fenntartását. 

Pro Filii Alapítvány pályázata

A Pro Filii Alapítvány pályázatot hirdet civil és nonprofit szervezetek, valamint magánszemélyek számára olyan közösségi célokat szolgáló, közérdekű, vagy humánus okokból megvalósítandó tevékenységek, civil kezdeményezések támogatására, amelyek hozzájárulnak a Magyarországon és a határon túli magyar lakta településeken élők vagy azok egy csoportja - kiemelten a gyermekek - egészségügyi helyzetének, életmódjának, esélyegyenlőségének javításához, segítik a szociálisan és egészségileg hátrányos helyzetűek életminőségének javítását, emelik hazánk szellemi-, művészeti-, kulturális- és sportéletének színvonalát.

Oulu 2026

A finnországi Oulu2026 - Európa Kulturális Fővárosa pályázatot hirdet európai dimenziót biztosító, nagyszabású kulturális projektek támogatására. A pályázaton magánszemélyek, csoportok, egyesületek, hálózatok, vállalkozások, szervezetek és közintézmények vehetnek részt. 

Süti beállítások