Pályázatok

Az Év Honlapja 2022

Indul 'Az Év Honlapja' pályázat! Early Bird kedvezménnyel startol Magyarország legnagyobb online marketingkommunikációs pályázata. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várja.

United Way Magyarország "Együtt Ukrajnáért"

A United Way Magyarország kiemelten fontosnak tartja a 2022. február 24-én kirobbant ukrajnai háborús konfliktus okán kialakult humanitárius katasztrófa helyzet következményeinek enyhítését, a háború elől Magyarországra menekülő, vagy Ukrajna határain belül menekülni kényszerülő ukrajnai lakosok élhető körülményeinek megteremtését és fenntartását. 

Hős Iskola Program

A Hős Iskola Program egy hosszútávú együttműködés, amelynek keretein belül a Hősök Tere Alapítvány által biztosított élményprogramokon nyílik lehetőség részt venni pedagógusként a diákokkal, vagy akár a szülőkkel együtt. Ebben nyújtanak segítséget a Hősök Tere Alapítvány önkéntes mentorai. 

Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program

A Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégium kilencedik alkalommal hirdet nyílt pályázatot a Hangfoglaló Program keretén belül induló és kezdő előadók, zenekarok hang- és képfelvételének elkészítésére, turnék és fellépések, valamint ezek kommunikációjának megvalósítására.

Pályázati felhívás a RaM 2023. évi programjaira

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat nyílt pályázatot hirdet a kerületi civil, egyházi, társadalmi szervezetek és nemzetiségi önkormányzatok közösségépítő tevékenységének támogatásaként a RaM helyiségeinek közcélú, közösségi térként való hasznosítására.

Twin Hubs - a Creative FLIP csereprogramja

Pályázatot hirdet egyéves együttműködések támogatására a Creative FLIP Twin Hubs címmel. A támogatott projektek keretében a nyertesek online találkozókat és közösségi csereprogramokat szervezhetnek.

Hankook Abroncsadományozás

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2022-ben tizenegyedik alkalommal hirdeti meg Abroncsadományozási Programját, amellyel a társadalom számára fontos tevékenységet végző országos és/vagy helyi hatáskörű szervezeteket támogatja. Az Abroncsadományozási Program keretében a Társaság olyan kisebb alapítványoknak és egyesületeknek is segítséget nyújt, amelyek méretükből fakadóan más módon ritkán és csak nagy erőfeszítések útján jutnának támogatáshoz.

KINCSKERESŐ pályázat

A Szívvel-Lélekkel a Gyermekekért és Fiatalokért (SZIVI) Alapítvány pályázatot hirdet kedvezményes gyermek- és ifjúsági táborozásra 2022 nyarán általános- és középiskolások számára.

ERIFA Önkéntes piactér - Pályázati felhívások

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Kft. 3 pályázati felhívásának („Legyél Te is szuperhős!”, „Aktív piactér”, „Legyél Te közösséged hőse!”) célja azon önkéntesek, szervezetek, valamint közösségek és informális csoportok elismerése, akik önzetlenül cselekedve hajlandók tenni szűkebb vagy akár tágabb környezetükért, a körülöttük lévő emberekért, és erre felhívják környezetük figyelmét, inspirálnak másokat is önkéntes tevékenységekben való részvételre.

Duna kisösszegű projekttámogatások

A Baden-Württembergi Tudományos, Kutatási és Művészeti Minisztérium kezdeményezésére létrejött alap pályázatot hirdet Duna kisösszegű támogatások címmel kisösszegű projektek támogatására. A program keretében kreatív és innovatív kulturális és művészeti együttműködéseket támogatnak.

Süti beállítások