Pályázatok

Elektromos gépjármű beszerzésének támogatása lakosság, civil szervezetek, egyesületek és felsőoktatási intézmények részére

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervhez kapcsolódóan pályázati kiírást tesz közzé elektromos gépjárművek beszerzésének támogatására. A támogatás célja elsődlegesen az elektromobilitás hazai elterjedésének előmozdítása, a közúti forgalom tisztábbá tétele.

Ifjúságsegítők mobilitása

Az ifjúságsegítők mobilitása az ifjúsági szakemberek fejlődését támogatja és azon keresztül az ifjúsági munka minőségfejlesztését helyi, régiós, nemzeti, európai és nemzetközi szinten nemformális és informális tanulási tapasztalatok által. A pályázattípus hozzájárul az EU Ifjúsági Stratégia célkitűzéseihez, azok közül pedig kifejezetten az ifjúsági munka innovációjához és elismertetéséhez.

Vak és gyengénlátó költők és írók antológiája II. szépirodalmi pályázat

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) harminc év után újra meghirdeti a Vak és gyengénlátó írók és költők antológiája határokon átívelő Kárpát-medencei szépirodalmi pályázatot. Jelen felhívás célja, hogy publikációs lehetőséget biztosítson a Kárpát-medencei szépirodalmi műveket író látássérült alkotóknak, összegyűjtve és rendszerezve ezen speciális alkotói kör munkásságát. 

Európai platformok a feltörekvő művészek támogatására

A pályázat célja hozzájárulni az európai feltörekvő művészek és alkotások nemzetközi - európai és azon túli - forgalmának és láthatóságának növeléséhez. A támogatás elősegíti továbbá a kulturális eseményekhez és tevékenységekhez való hozzáférés és részvétel növelését, valamint a közönség bevonását és fejlesztését. 

Pályázati felhívás a RaM - Radnóti Miklós Művelődési Központ 2022. évi programjaira

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat nyílt pályázatot hirdet a kerületi civil, egyházi, társadalmi szervezetek és nemzetiségi önkormányzatok közösségépítő tevékenységének támogatásaként a RaM helyiségeinek közcélú, közösségi térként való hasznosítására.

Együtt. Újra.

"Együtt. Újra.” A civil közösségi élet újraindulásának bemutatása fiatal szemmelcímen hirdet fotópályázatot a Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT), amelynek célja a civil szervezetek programjainak és a közösségi élet újraindulásának bemutatása.

Van egy jó történeted?

2019 és 2020 után a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány és a Sikeres Nők Egyesülete (Professional Women's Association - PWA) idén is kiírja a Van egy jó történeted? című pályázatát, amelyben keresik 2021. legsikeresebb, leginspirálóbb női vállalkozóját és női vállalatvezetőjét.

Pályázat Minősített Közművelődési Intézmény Címre és Közművelődési Minőség Díjra

A Minősített Közművelődési Intézmény Címre és Közművelődési Minőség Díjra kiírt pályázat célja a közművelődési tevékenységet végző intézmények minőségorientált működésre ösztönzése és a közművelődési minőségfejlesztés területén elért eredményeik elismerése.

Jelölés szociális gondoskodást elismerő díjakra

Többek között nevelőszülőket, gyermekvédelemben dolgozókat és időseket segítőket lehet jelölni augusztus 29-ig a szociális gondoskodást elismerő díjakra. Összesen hat különböző díjra érkezhetnek a felterjesztések az Emberi Erőforrások Minisztériumához postai és elektronikus úton.

Kulturális és kreatív szervezetek európai hálózatai

A Kulturális és kreatív szervezetek európai hálózatai terület támogatásai segítenek növelni az európai kulturális és kreatív szektorok kapacitását a közös kihívásokkal való szembenézés, a tehetségek támogatása, az innováció, a munkahelyteremtés és a növekedés érdekében.

Süti beállítások