Hírek

Hírek
PwC Civil Mentoring Program
Elindult a PwC Civil Mentoring Programjának pályázati szakasza – február 15-ig várják a tanulni és fejlődni vágyó nonprofit szervezetek jelentkezését.
Hírek
Nonprofitok Flow-ban 2023
A Flow Alapítvány "NonProfitok Flow-ban" címmel pályázatot hirdet civil szervezetek, egyesületek, alapítványok és egyéb nem forprofit szervezetek (csoportok, közösségek) számára.
Hírek
ERSTE - SIMPACT képzések
Az Erste Social Banking a SIMPACT szakmai közreműködésével, vállalati önkéntesek bevonásával a pénzügyi helyzet, likviditás jobb előrejelzésében kívánja segíteni a nonprofit szervezeteket és társadalmi vállalkozásokat.
Hírek
Civil összefogás a kárpátaljai közösségekért!”
Adventi adománygyűjtés kárpátaljai óvodák, iskolák, gyermekotthonok számára!
Hírek
Szeretetcsoki Gyűjtés Veled!
Legyenek jótevők, ismerjék meg a Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági programjait!
Hírek
KÉK - A nyitva! fesztivál
A projekt a KÉK - Kortárs Építészeti Központ és Erzsébetváros Önkormányzata szervezésében valósul meg azzal a céllal, hogy ösztönözzék a kerület régóta üresen álló épületeinek, helyiségeinek közösségi célú hasznosítását.
Hírek
Future Camp
Érdekli, hogyan tudja testre szabni önkéntes programjait annak érdekében, hogy az a vállalati, szakmai önkéntesek számára, vagy a diákok Közösségi Szolgálatának teljesítéséhez leghatékonyabb legyen?
Hírek
Referens Reloaded
Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Kft. (ERIFA) az Új Nemzedék Újratöltve című projekjének keretében konferenciát szervez „Referens Reloaded – a települési szintű ifjúsági munkát támogató kiadványok bemutatása” - Települési ifjúsági munkatársak országos találkozója 2022 címmel.
Hírek
ÁSZ ellenőrzés
Elindult az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzése a közélet befolyásolására alkalmas tevékenységet végző civil szervezetek körében, így egyre több szervezet kap felszólítást, hogy ellenőrzés céljából töltsék fel adataikat, dokumentumaikat.
Hírek
Piacok Napja
Május 28-29-én újra Piacok Napja az Erzsébet téren! Idén a BelFeszttel közösen, két napig a Belváros szívében!
Süti beállítások