Hírek

Hírek
Ifjúságszakmai Erőforrástérkép
Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. elkészítette és folyamatosan frissíti hazánk egyedülálló Ifjúságszakmai Erőforrástérképét, melyhez ezúton is kérik szíves segítségüket az alábbi kérdőív kitöltésével.
Hírek
2021. június 1. napjától hatályosan módosításra került a 502/2020. (XI. 16.) Korm. rendelet!
A veszélyhelyzet során a személy- és vagyonegyesítő szervezetek működésére vonatkozó eltérő rendelkezések újbóli bevezetéséről szóló 502/2020. (XI. 16.) Korm. rendelet 2021. június 1. napjától hatályosan módosításra került.
Hírek
Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árváiért
Áder János köztársasági elnök úr és felesége, Herczegh Anita asszony alapítványt hoztak létre a koronavírus járvány során árván és félárván maradt gyermekek megsegítésére.
Hírek
Éves beszámoló benyújtása
Hamarosan újabb határidő érkezik a civil szervezetek számára, ugyanis az elkészített beszámolójukat, valamint annak közhasznúsági mellékletét (a beszámoló részeként minden szervezetnek a közhasznúsági mellékletet is ki kell töltenie, függetlenül a közhasznú jogállástól) kötelező minden év május 31. napjáig letétbe helyezni.
Hírek
Értünk tesznek, tegyünk Értük! - szja 1%
Magánszemélyként az 1996-ban elfogadott CXXVI. Törvény értelmében van lehetőségünk felajánlani személyi jövedelemadónk 1 %-át azon civil szervezetek számára, melyeket az adott rendelkező évet megelőző 2 naptári évnél korábban vett jogerősen nyilvántartásba a bíróság és megtették regisztrációjukat a NAV-nál.
Hírek
Civil szervezeti közvéleménykutatás
A Századvég Konzorcium valamint a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya közvéleménykutatást végez a civil szervezetek aktuális helyzetéről, működési környezetéről, annak befolyásoló tényezőiről.
Hírek
Elindult a regisztráció a 13. Szeretethídra!
Május 14-15-én szervezi meg Szeretethíd elnevezésű önkéntes akcióját a Magyar Református Szeretetszolgálat. A programra olyan magánszemélyek és közösségek jelentkezését várják, akik saját lakókörnyezetükben szívesen végeznének önkéntes tevékenységet.
Hírek
Megjelentek az Effekt 2030 Díj idei döntős programjait bemutató esettanulmányok
Az Effekteam Egyesület azzal a céllal hozta létre az Effekt 2030 Díjat, hogy a vállalatok innovatív kezdeményezéseinek bemutatásával, elismerésével és publikálásával hozzájáruljon az üzleti és startup szektor társadalmi szerepvállalásának, fenntarthatósági kezdeményezéseinek erősítéséhez.
Hírek
IV. Civil Véradás
Újra civil összefogás a rendkívüli helyzetben!
Hírek
Szünetel az Országos Bírósági Hivatal személyes ügyfélfogadása
A veszélyhelyzet során érvényesülő egyes eljárásjogi intézkedések újbóli bevezetéséről szóló 112/2021. (III.6.) Korm. rendelet alapján az Országos Bírósági Hivatalban (OBH) a személyes ügyfélfogadás 2021.03.08-tól szünetel!
Süti beállítások