Hírek

Hírek
Budapest Főváros Levéltára - CivilArchiv Projekt
Magániratok, civil- és gazdasági szervezetek iratai a BFL-ben!
Hírek
GYIÖT projektek
Az elmúlt időszakban a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság /GYIÖT/ két projektjének eredménye is elérhetővé vált, mely mind ifjúsági munkások, mind fiatalok számára hasznos lehet. 
Hírek
Önkéntes Szemle 2024/1. szám
Megjelent az Önkéntes Szemle 2024. évi 1 száma, amelynek fő témája a tanodai önkéntesség.
Hírek
Február 1. Civilek Napja
Fotópályázatunk nyerteseinek - Gördülő Alapítvány, Erőszakmentes Kommunikációs Alapítvány, Magyar Rákellenes Liga, Nem Adom Fel Alapítvány - ezúton is szívből gratulálunk!👏😊 Külön köszönjük Pap Milávecz Petra photo-nak, hogy szakmai véleményével hozzájárult a döntés meghozatalához!😊
Hírek
SIMPACT szakmai programok
Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az Erste Social Banking támogatásával, a SIMPACT szakmai közreműködésével és vállalati szakmai önkéntesek bevonásával megvalósuló programokat, melyek témái: 1. Pénzügyi helyzet, pénzügyi problémák előrejelzése (likviditástervezés) 2. Hatékony dokumentum menedzsment felhő alapú megoldásokkal (Google Drive / OneDrive)
Hírek
Felhívás a Nemzeti Együttműködési Alap civil jelöltállítási rendszerében való részvételre
Azok a civil szervezetek, amelyek bejelentkeznek a Nemzeti Együttműködési Alap civil jelöltállítási rendszerébe, egy-egy képviseletükre kijelölt természetes személy (elektor) részvételén keresztül elektori gyűléseken választhatják meg az Alap Tanácsának és kollégiumainak civil delegált tagjait.
Hírek
BGA-tájékoztató egyszerűsített elszámolásról
Kedves Civil Szervezetek!
Hírek
Adventi Civil Börze 2023 - Karácsonyi adománygyűjtés Budapesten
A Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya a Budapesti Civil Közösségi Szolgáltató Központtal együttműködve 2023-ban is megszervezi az ADVENTI CIVIL BÖRZE elnevezésű országos karácsonyi adománygyűjtő programot.
Hírek
ISZOSZ-Ifjúságszakmai SZakEst
Az Ifjúsági Szolgáltatók Országos Szövetsége és az Ifjúságszakmai Társaság Alapítvány ismét ifjúságszakmai szakestet szervez, amelyek alapkoncepciója, hogy az ifjúságszakma szereplőit, érintettjeit összehívja egy kötetlen beszélgetésre, amelyhez szakmai étlapon különböző szakértők megszólításával kínál egy-egy aktuális témát.
Hírek
Youth4Vote Képzéssorozat és Nagyköveti program
Legyél Te is Nagykövet! 18-35 év közötti fiatalokat vár a Tudatos Ifjúságért Alapítvány Youth4Vote projektje keretében.
Süti beállítások