Hírek

Hírek
Foglalkozol ifjúsági munkával? - GYIÖT kutatás
2023. március 20-án, a boldogság nemzetközi napján indult el a GYIÖT (Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság) Foglalkozol ifjúsági munkával? című kommunikációs kampánya, amelynek célja, hogy bemutassa az ifjúsági szakma sokféleségét.
Hírek
Változások a NEA 2022-es támogatások beszámolóinak benyújtásával kapcsolatban!
A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. (Alapkezelő) honlapján közzétételre került és a beszámolók elkészítéséhez nyújt segítséget az „Útmutató a Nemzeti Együttműködési Alap 2022. évi forrásaira benyújtott támogatási igények alapján biztosított költségvetési támogatások beszámolójához” c. dokumentum.
Hírek
Cash Flow képzés a SEEDS 5 program keretében
Gyakorlatorientált, 2 napos (2023. március 30. valamint április 18.) cash flow terv készítési képzést szervez a Simpact és az Erste Social Banking nonprofit szervezetek és társadalmi vállalkozások számára.
Hírek
"Maradj erős!" - Nick Vujicic újra Magyarországon
Immár negyedik alkalommal látogat el hazánkba Nick Vujicic, a karok és lábak nélkül született nemzetközi hírű motivációs tréner.
Hírek
PwC Civil Mentoring Program
Elindult a PwC Civil Mentoring Programjának pályázati szakasza – február 15-ig várják a tanulni és fejlődni vágyó nonprofit szervezetek jelentkezését.
Hírek
Nonprofitok Flow-ban 2023
A Flow Alapítvány "NonProfitok Flow-ban" címmel pályázatot hirdet civil szervezetek, egyesületek, alapítványok és egyéb nem forprofit szervezetek (csoportok, közösségek) számára.
Hírek
ERSTE - SIMPACT képzések
Az Erste Social Banking a SIMPACT szakmai közreműködésével, vállalati önkéntesek bevonásával a pénzügyi helyzet, likviditás jobb előrejelzésében kívánja segíteni a nonprofit szervezeteket és társadalmi vállalkozásokat.
Hírek
Civil összefogás a kárpátaljai közösségekért!”
Adventi adománygyűjtés kárpátaljai óvodák, iskolák, gyermekotthonok számára!
Hírek
Szeretetcsoki Gyűjtés Veled!
Legyenek jótevők, ismerjék meg a Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági programjait!
Hírek
KÉK - A nyitva! fesztivál
A projekt a KÉK - Kortárs Építészeti Központ és Erzsébetváros Önkormányzata szervezésében valósul meg azzal a céllal, hogy ösztönözzék a kerület régóta üresen álló épületeinek, helyiségeinek közösségi célú hasznosítását.
Süti beállítások