Hírek

Hírek
Fiatalok támogatása az önkéntesség erejével
Az Élményakadémia Egyesület egyik legsikeresebb programja a Tőlünk Nektek, immár hosszú évek óta segíti a hátrányos helyzetből induló fiatalokat, melynek kapcsán a résztvevők megtapasztalhatják, hogy képesek tenni másokért és képesek alakítani saját életüket.
Hírek
Éves beszámoló 2022
Közeledik a valamennyi civil szervezetet érintő határidő, 2023. május 31-e, azaz a 2022. évről szóló jogszabály szerinti számviteli beszámoló és mellékleteinek elkészítése, elfogadása és letétbe helyezése. Az alábbiakban igyekeztünk összegyűjteni azokat a hasznos információkat, amelyek segítségül szolgálhatnak a 2022-es évre vonatkozó beszámolók kitöltése és benyújtása kapcsán. 
Hírek
Élményakadémia Youth+ projekt
Hátrányos helyzetből induló fiatalok bevonása önkéntes projektekbe címmel folytatódik az Élményakadémia Youth+ projektjének 4. angol nyelvű webináriuma.
Hírek
1%
Magánszemélyként az 1996-ban elfogadott CXXVI. Törvény értelmében van lehetőségünk felajánlani személyi jövedelemadónk 1 %-át azon civil szervezetek számára, melyeket az adott rendelkező évet megelőző 2 naptári évnél korábban vett jogerősen nyilvántartásba a bíróság és megtették regisztrációjukat a NAV-nál.
Hírek
Budapest100
A Budapest100 program az OSA Archívum és a KÉK – Kortárs Építészeti Központ kezdeményezésére indult az akkor épp százéves házak ünnepeként. Azóta ez a kezdeményezés egy építészeti-kulturális fesztivállá nőtte ki magát, évente egy olyan hétvégét biztosítva ezzel, ami közelebb hozza egymáshoz a városlakókat, szomszédokat és felhívja a figyelmet a körülöttünk lévő épített értékekre.
Hírek
GYIÖT - Az ifjúsági munka helye
A Foglalkozol ifjúsági munkával? című kutatásához és kommunikációs kampányához kapcsolódóan Az ifjúsági munka helye címmel szakmai délutánra és közös együtt gondolkodásra hívja a GYIÖT mindazokat, akik ifjúsági munkával foglalkoznak, vagy a jövőben szeretnének e területen dolgozni.
Hírek
GameOn webinárium - Játéktervezés az inklúzióért
Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az Élményakadémia GameOn elnevezésű, angol nyelvű webináriumát 💻, amelynek témája: a játéktervezés, mint eszköz.
Hírek
TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért
A TeSzedd! akció hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési mozgalma, amelyre idén 2023. április 22-28. között kerül sor.
Hírek
Foglalkozol ifjúsági munkával? - GYIÖT kutatás
2023. március 20-án, a boldogság nemzetközi napján indult el a GYIÖT (Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság) Foglalkozol ifjúsági munkával? című kommunikációs kampánya, amelynek célja, hogy bemutassa az ifjúsági szakma sokféleségét.
Hírek
Változások a NEA 2022-es támogatások beszámolóinak benyújtásával kapcsolatban!
A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. (Alapkezelő) honlapján közzétételre került és a beszámolók elkészítéséhez nyújt segítséget az „Útmutató a Nemzeti Együttműködési Alap 2022. évi forrásaira benyújtott támogatási igények alapján biztosított költségvetési támogatások beszámolójához” c. dokumentum.
Süti beállítások