Hírek

Hírek
ISZOSZ-Ifjúságszakmai SZakEst
Az Ifjúsági Szolgáltatók Országos Szövetsége és az Ifjúságszakmai Társaság Alapítvány ismét ifjúságszakmai szakestet szervez, amelyek alapkoncepciója, hogy az ifjúságszakma szereplőit, érintettjeit összehívja egy kötetlen beszélgetésre, amelyhez szakmai étlapon különböző szakértők megszólításával kínál egy-egy aktuális témát.
Hírek
Youth4Vote Képzéssorozat és Nagyköveti program
Legyél Te is Nagykövet! 18-35 év közötti fiatalokat vár a Tudatos Ifjúságért Alapítvány Youth4Vote projektje keretében.
Hírek
A Coaching Mindenkié Egyesület #AdakozóKedd
A Coaching Mindenkié Egyesület az #AdakozóKedd jegyében szeretne személyesen is visszaadni és ezt minden civil számára is ajánlani!
Hírek
Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság (GYIÖT) - Rendezvények
Szeretettel ajánljuk figyelembe a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság (GYIÖT) soron következő eseményeit.
Hírek
Minden, amit a könyvtári önkéntességről tudni kell
A Milton Friedmann Egyetem Minden, amit a könyvtári önkéntességről tudni kell címmel kerekasztal beszélgetést szervez.
Hírek
ÁSZ tudásmegosztó konzultációk
Az ÁSZ munkatársai várhatóan november hónaptól az ország valamennyi vármegyéjében tudásmegosztó konzultációkat kívánnak tartani a civil szervezetek számára.
Hírek
ÁSZ önteszt - civil szervezetek támogatása
Az Állami Számvevőszék tanácsadói tevékenysége részeként a civil szervezetek támogatása céljából önkéntesen kitölthető tesztet tett közzé a honlapján, amelynek tanulmányozásával, kitöltésével a civil szervezetek értékelhetik saját működésüket.
Hírek
Fiatalok támogatása az önkéntesség erejével
Az Élményakadémia Egyesület egyik legsikeresebb programja a Tőlünk Nektek, immár hosszú évek óta segíti a hátrányos helyzetből induló fiatalokat, melynek kapcsán a résztvevők megtapasztalhatják, hogy képesek tenni másokért és képesek alakítani saját életüket.
Hírek
Éves beszámoló 2022
Közeledik a valamennyi civil szervezetet érintő határidő, 2023. május 31-e, azaz a 2022. évről szóló jogszabály szerinti számviteli beszámoló és mellékleteinek elkészítése, elfogadása és letétbe helyezése. Az alábbiakban igyekeztünk összegyűjteni azokat a hasznos információkat, amelyek segítségül szolgálhatnak a 2022-es évre vonatkozó beszámolók kitöltése és benyújtása kapcsán. 
Hírek
Élményakadémia Youth+ projekt
Hátrányos helyzetből induló fiatalok bevonása önkéntes projektekbe címmel folytatódik az Élményakadémia Youth+ projektjének 4. angol nyelvű webináriuma.
Süti beállítások