Hírek

Hírek
KÉK - A nyitva! fesztivál
A projekt a KÉK - Kortárs Építészeti Központ és Erzsébetváros Önkormányzata szervezésében valósul meg azzal a céllal, hogy ösztönözzék a kerület régóta üresen álló épületeinek, helyiségeinek közösségi célú hasznosítását.
Hírek
Future Camp
Érdekli, hogyan tudja testre szabni önkéntes programjait annak érdekében, hogy az a vállalati, szakmai önkéntesek számára, vagy a diákok Közösségi Szolgálatának teljesítéséhez leghatékonyabb legyen?
Hírek
Referens Reloaded
Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Kft. (ERIFA) az Új Nemzedék Újratöltve című projekjének keretében konferenciát szervez „Referens Reloaded – a települési szintű ifjúsági munkát támogató kiadványok bemutatása” - Települési ifjúsági munkatársak országos találkozója 2022 címmel.
Hírek
ÁSZ ellenőrzés
Elindult az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzése a közélet befolyásolására alkalmas tevékenységet végző civil szervezetek körében, így egyre több szervezet kap felszólítást, hogy ellenőrzés céljából töltsék fel adataikat, dokumentumaikat.
Hírek
Piacok Napja
Május 28-29-én újra Piacok Napja az Erzsébet téren! Idén a BelFeszttel közösen, két napig a Belváros szívében!
Hírek
KSH adatszolgáltatás
2022. június 10-i határidővel szükséges teljesítenie a civil és egyéb nonprofit szervezeteknek a KSH irányában a kötelező adatszolgáltatási kötelezettségüket.
Hírek
Értünk tesznek, tegyünk Értük!
Magánszemélyként az 1996-ban elfogadott CXXVI. Törvény értelmében van lehetőségünk felajánlani személyi jövedelemadónk 1 %-át azon civil szervezetek számára, melyeket az adott rendelkező évet megelőző 2 naptári évnél korábban vett jogerősen nyilvántartásba a bíróság és megtették regisztrációjukat a NAV-nál.
Hírek
Éves beszámoló 2021
Az alábbiakban igyekeztünk összegyűjteni azokat a hasznos információkat, amelyek segítségül szolgálhatnak a 2021-es évre vonatkozó beszámolók kitöltése és benyújtása kapcsán.
Hírek
Projektidőszakok meghosszabbítása
Ezúton tájékoztatjuk a civil szervezeteket, hogy a mai napon hatályba lépett a támogatott tevékenység időtartamának meghosszabbításával összefüggő veszélyhelyzeti szabályokról szóló 118/2022. (III. 22.) Korm. rendelet.
Hírek
Önkéntes Szemle: 30 perc az önkéntességről podcastok
Az Önkéntes Szemle című online folyóirat azzal a céllal jött létre, hogy interdiszciplináris -szociológiai, pszichológiai, gazdaságtani, menedzsmenti, marketing, szakpolitikai, kommunikációs és jogi - megközelítésben adjon helyet a hazai önkéntesség fejlődésével, helyzetével foglalkozó elméleti tanulmányoknak, gyakorlati, módszertani esettanulmányoknak.
Süti beállítások