Hírek

Hírek
Nonprofit szálláshelyek
A nyaralás tervezésekor ritkán gondolunk arra, hogy ilyenkor is segíthetünk másoknak, pedig léteznek olyan szálláshelyek, ahol foglalásunkkal nemcsak a saját pihenésünket, hanem akár egy civil szervezet működését is támogathatjuk.
Hírek
Civil szervezeti vezetői workshop 2024
2024. szeptember 2-án kezdetét veszi a "CIVIL SZERVEZETI VEZETŐ WORKSHOP"!
Hírek
Önkéntes-koordinátor.hu Hálózat
Az Alapítvány a Magyar Önkéntesség Fejlesztéséért az Önkéntes Szemle szerkesztőségének tagjaival együttműködésben az alábbi három fő cél elérésére hívta életre az interaktív Önkéntes-koordinátor.hu platformot a hazai önkéntes szervezéssel/koordinációval is foglalkozó civil-nonprofit szervezetek, társulások, körök, állampolgári csoportok önkéntesei és önkéntes-koordinátorai számára.
Hírek
Ingyenes oktató videók a civil szervezetek számviteli és beszámolási feladatairól
Az egyesületeknek, alapítványoknak május 31-ig kell elfogadni és közzétenni az éves beszámolóikat, illetve teljesíteni az adózással összefüggő feladataikat.
Hírek
1%
Civil 1%, Szja 1%, adó 1%: akárhogy nevezzük, egyet jelent, mégpedig azt, hogy 1997 óta lehetőségünk van felajánlani személyi jövedelem adónk 1%-át egy általunk kiválasztott civil szervezet tevékenységének támogatására.
Hírek
Budapest Főváros Levéltára - CivilArchiv Projekt
Magániratok, civil- és gazdasági szervezetek iratai a BFL-ben!
Hírek
GYIÖT projektek
Az elmúlt időszakban a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság /GYIÖT/ két projektjének eredménye is elérhetővé vált, mely mind ifjúsági munkások, mind fiatalok számára hasznos lehet. 
Hírek
Önkéntes Szemle 2024/1. szám
Megjelent az Önkéntes Szemle 2024. évi 1 száma, amelynek fő témája a tanodai önkéntesség.
Hírek
Február 1. Civilek Napja
Fotópályázatunk nyerteseinek - Gördülő Alapítvány, Erőszakmentes Kommunikációs Alapítvány, Magyar Rákellenes Liga, Nem Adom Fel Alapítvány - ezúton is szívből gratulálunk!👏😊 Külön köszönjük Pap Milávecz Petra photo-nak, hogy szakmai véleményével hozzájárult a döntés meghozatalához!😊
Hírek
SIMPACT szakmai programok
Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az Erste Social Banking támogatásával, a SIMPACT szakmai közreműködésével és vállalati szakmai önkéntesek bevonásával megvalósuló programokat, melyek témái: 1. Pénzügyi helyzet, pénzügyi problémák előrejelzése (likviditástervezés) 2. Hatékony dokumentum menedzsment felhő alapú megoldásokkal (Google Drive / OneDrive)
Süti beállítások