Hírek

Hírek
Február 1. Civilek Napja
Fotópályázatunk lezárult!!!!! Nagyon-nagyon köszönjük nektek a Civilek Napja alkalmából meghirdetett felhívásunkhoz beérkezett megannyi pályaművet, nagyszerűek vagytok! Az izgalmas, sokszínű fotók mellett számos, a képek mögött megbújó történettel is megtiszteltetek bennünket, köszönjük, hogy megosztottátok velünk ezeket az élményeket. A pályamunkák már a zsűrinél, jövő héten pedig eredményt hirdetünk. ;)
Hírek
SIMPACT szakmai programok
Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az Erste Social Banking támogatásával, a SIMPACT szakmai közreműködésével és vállalati szakmai önkéntesek bevonásával megvalósuló programokat, melyek témái: 1. Pénzügyi helyzet, pénzügyi problémák előrejelzése (likviditástervezés) 2. Hatékony dokumentum menedzsment felhő alapú megoldásokkal (Google Drive / OneDrive)
Hírek
Felhívás a Nemzeti Együttműködési Alap civil jelöltállítási rendszerében való részvételre
Azok a civil szervezetek, amelyek bejelentkeznek a Nemzeti Együttműködési Alap civil jelöltállítási rendszerébe, egy-egy képviseletükre kijelölt természetes személy (elektor) részvételén keresztül elektori gyűléseken választhatják meg az Alap Tanácsának és kollégiumainak civil delegált tagjait.
Hírek
BGA-tájékoztató egyszerűsített elszámolásról
Kedves Civil Szervezetek!
Hírek
Adventi Civil Börze 2023 - Karácsonyi adománygyűjtés Budapesten
A Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya a Budapesti Civil Közösségi Szolgáltató Központtal együttműködve 2023-ban is megszervezi az ADVENTI CIVIL BÖRZE elnevezésű országos karácsonyi adománygyűjtő programot.
Hírek
ISZOSZ-Ifjúságszakmai SZakEst
Az Ifjúsági Szolgáltatók Országos Szövetsége és az Ifjúságszakmai Társaság Alapítvány ismét ifjúságszakmai szakestet szervez, amelyek alapkoncepciója, hogy az ifjúságszakma szereplőit, érintettjeit összehívja egy kötetlen beszélgetésre, amelyhez szakmai étlapon különböző szakértők megszólításával kínál egy-egy aktuális témát.
Hírek
Youth4Vote Képzéssorozat és Nagyköveti program
Legyél Te is Nagykövet! 18-35 év közötti fiatalokat vár a Tudatos Ifjúságért Alapítvány Youth4Vote projektje keretében.
Hírek
A Coaching Mindenkié Egyesület #AdakozóKedd
A Coaching Mindenkié Egyesület az #AdakozóKedd jegyében szeretne személyesen is visszaadni és ezt minden civil számára is ajánlani!
Hírek
Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság (GYIÖT) - Rendezvények
Szeretettel ajánljuk figyelembe a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság (GYIÖT) soron következő eseményeit.
Hírek
Minden, amit a könyvtári önkéntességről tudni kell
A Milton Friedmann Egyetem Minden, amit a könyvtári önkéntességről tudni kell címmel kerekasztal beszélgetést szervez.
Süti beállítások