Hírek

Hírek
Cash Flow képzés a SEEDS 5 program keretében
Gyakorlatorientált, 2 napos (2023. március 30. valamint április 18.) cash flow terv készítési képzést szervez a Simpact és az Erste Social Banking nonprofit szervezetek és társadalmi vállalkozások számára.
Hírek
"Maradj erős!" - Nick Vujicic újra Magyarországon
Immár negyedik alkalommal látogat el hazánkba Nick Vujicic, a karok és lábak nélkül született nemzetközi hírű motivációs tréner.
Hírek
PwC Civil Mentoring Program
Elindult a PwC Civil Mentoring Programjának pályázati szakasza – február 15-ig várják a tanulni és fejlődni vágyó nonprofit szervezetek jelentkezését.
Hírek
Nonprofitok Flow-ban 2023
A Flow Alapítvány "NonProfitok Flow-ban" címmel pályázatot hirdet civil szervezetek, egyesületek, alapítványok és egyéb nem forprofit szervezetek (csoportok, közösségek) számára.
Hírek
ERSTE - SIMPACT képzések
Az Erste Social Banking a SIMPACT szakmai közreműködésével, vállalati önkéntesek bevonásával a pénzügyi helyzet, likviditás jobb előrejelzésében kívánja segíteni a nonprofit szervezeteket és társadalmi vállalkozásokat.
Hírek
Civil összefogás a kárpátaljai közösségekért!”
Adventi adománygyűjtés kárpátaljai óvodák, iskolák, gyermekotthonok számára!
Hírek
Szeretetcsoki Gyűjtés Veled!
Legyenek jótevők, ismerjék meg a Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági programjait!
Hírek
KÉK - A nyitva! fesztivál
A projekt a KÉK - Kortárs Építészeti Központ és Erzsébetváros Önkormányzata szervezésében valósul meg azzal a céllal, hogy ösztönözzék a kerület régóta üresen álló épületeinek, helyiségeinek közösségi célú hasznosítását.
Hírek
Future Camp
Érdekli, hogyan tudja testre szabni önkéntes programjait annak érdekében, hogy az a vállalati, szakmai önkéntesek számára, vagy a diákok Közösségi Szolgálatának teljesítéséhez leghatékonyabb legyen?
Hírek
Referens Reloaded
Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Kft. (ERIFA) az Új Nemzedék Újratöltve című projekjének keretében konferenciát szervez „Referens Reloaded – a települési szintű ifjúsági munkát támogató kiadványok bemutatása” - Települési ifjúsági munkatársak országos találkozója 2022 címmel.
Süti beállítások