Hírek

Hírek
Esélyesek klubja
Decemberben új kezdeményezést indít útjára az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő. Az Esélyesek klubja címet viselő, kéthavonta jelentkező összejövetelek célja, hogy a közönség megismerje a Támogatáskezelő tevékenységét, a sikerrel pályázók tapasztalatait, közelebb kerüljön a pályázati lehetőségekhez, kulturális élménnyel gazdagodjon, s tegye mindezt egy kötetlen, szórakoztató program keretében.
Hírek
Youth Hungary - Új Nemzedék Online Konferencia 2021
Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Kft. Komplex ifjúsági fejlesztések – Új Nemzedék Újratöltve című projektjének keretében idén is megszervezi a Youth Hungary - Új Nemzedék Konferenciát.
Hírek
Számlázz.hu #profi csomag
#profi csomagját díjmentesen biztosítja magyarországi alapítványok, nonprofit szervezetek számára a Számlázz.hu, így támogatva hatékonyságukat, hogy digitálisan érett szervezetként dolgozhassanak tovább egy jobb jövőért.
Hírek
Légy tudatos! Fenntarthatósági projekt Zárókonferenica
A Nemzeti Ifjúsági Tanács Légy tudatos! Fenntarthatósági projektjének keretében számos vidéki városba látogatott el az elmúlt időszakban, melynek kapcsán olyan fenntarthatósági témákról nyitottak diskurzust, mint a csomagolásmentesség, komposztálás, élelmiszerpazarlás, vagy a környezetvédelem.
Hírek
Hello Piac Design Vásár
2021. november 7-én, 10-18 óráig ismét közösségi design vásárt és családi napot szervez a Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány az Akvárium Klubban.
Hírek
NIOK - CivilTech
A NIOK Alapítvány a CivilTech program keretében a legnagyobb szoftvergyártók adományozási és kedvezményes ajánlatait közvetíti nonprofit szervezetek számára. Egyik legnépszerűbb adományozójuk, a Microsoft, jelentős változtatásokat vezet be jövő tavasszal adományprogramjában, amely jelentős hatással lesz a CivilTech szoftveradományozási programon keresztül elérhető kínálatára.
Hírek
'Stroke-hatás' - 10 éves Strokeinfó Alapítvány
A Stroke Világnapja alkalmából ingyenes online rendezvényt tart az idén 10 éves Strokeinfó Alapítvány, melyre szeretettel vár minden érdeklődőt.
Hírek
Médiaunió Alapítvány - Felemelő történetek
2021 júniusában hirdette meg a Médiaunió Alapítvány Felemelő történetek című pályázatát, hogy összegyűjtse a koronavírus-járvány alatti pozitív emberi történeteket és legfontosabb tanulságokat.
Hírek
Nemzeti Ifjúsági Tanács - Roma Ifjúsági Konferencia 2021
A Budapesti Európai Ifjúsági Központ, a Phiren Amenca és a Nemzeti Ifjúsági Tanács együttműködésében megrendezésre kerülő konferencia célja a roma fiatalok közéleti részvételének erősítése, társadalmi szerepvállalásuk növelése a nemzetközi és hazai ifjúsággal közvetve-közvetlenül foglalkozó szervezetek, valamint az ifjúságszakmai aktorok és az ifjúságpolitika fókuszában.
Hírek
NAV-EGYSTAT
Elérhető a NAV oldalán az EGYSTAT adatlap, a kedvezményezett részére felajánlott személyi jövedelemadó 1%-ára vonatkozó statisztikai adatok megismerése iránti kérelem.
Süti beállítások