Hírek

Hírek
Future Camp
Érdekli, hogyan tudja testre szabni önkéntes programjait annak érdekében, hogy az a vállalati, szakmai önkéntesek számára, vagy a diákok Közösségi Szolgálatának teljesítéséhez leghatékonyabb legyen?
Hírek
Referens Reloaded
Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Kft. (ERIFA) az Új Nemzedék Újratöltve című projekjének keretében konferenciát szervez „Referens Reloaded – a települési szintű ifjúsági munkát támogató kiadványok bemutatása” - Települési ifjúsági munkatársak országos találkozója 2022 címmel.
Hírek
ÁSZ ellenőrzés
Elindult az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzése a közélet befolyásolására alkalmas tevékenységet végző civil szervezetek körében, így egyre több szervezet kap felszólítást, hogy ellenőrzés céljából töltsék fel adataikat, dokumentumaikat.
Hírek
Piacok Napja
Május 28-29-én újra Piacok Napja az Erzsébet téren! Idén a BelFeszttel közösen, két napig a Belváros szívében!
Hírek
KSH adatszolgáltatás
2022. június 10-i határidővel szükséges teljesítenie a civil és egyéb nonprofit szervezeteknek a KSH irányában a kötelező adatszolgáltatási kötelezettségüket.
Hírek
Értünk tesznek, tegyünk Értük!
Magánszemélyként az 1996-ban elfogadott CXXVI. Törvény értelmében van lehetőségünk felajánlani személyi jövedelemadónk 1 %-át azon civil szervezetek számára, melyeket az adott rendelkező évet megelőző 2 naptári évnél korábban vett jogerősen nyilvántartásba a bíróság és megtették regisztrációjukat a NAV-nál.
Hírek
Éves beszámoló 2021
Az alábbiakban igyekeztünk összegyűjteni azokat a hasznos információkat, amelyek segítségül szolgálhatnak a 2021-es évre vonatkozó beszámolók kitöltése és benyújtása kapcsán.
Hírek
Projektidőszakok meghosszabbítása
Ezúton tájékoztatjuk a civil szervezeteket, hogy a mai napon hatályba lépett a támogatott tevékenység időtartamának meghosszabbításával összefüggő veszélyhelyzeti szabályokról szóló 118/2022. (III. 22.) Korm. rendelet.
Hírek
Önkéntes Szemle: 30 perc az önkéntességről podcastok
Az Önkéntes Szemle című online folyóirat azzal a céllal jött létre, hogy interdiszciplináris -szociológiai, pszichológiai, gazdaságtani, menedzsmenti, marketing, szakpolitikai, kommunikációs és jogi - megközelítésben adjon helyet a hazai önkéntesség fejlődésével, helyzetével foglalkozó elméleti tanulmányoknak, gyakorlati, módszertani esettanulmányoknak.
Hírek
Az én ügyem a te ügyed!
Szeretné jobbá tenni helyi közösségét, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá? Sok minden érdekli, de nem tudja eldönteni, hogy melyik ügy mellett köteleződjön el? Kapcsolódjon be az Európai Szolidaritási Testület ötalkalmas online eseménysorozatába, és merüljön el a helyi kezdeményezések világában!
Süti beállítások