Hírek

Hírek
Módosult ÁNYK űrlapok
A civil és egyéb cégnek nem minősülő szervezetek adószámának megállapításához szükséges jogszabályok változására figyelemmel 2021. október 20-án módosultak a civil és egyéb cégnek nem minősülő szervezetek eljárásában a N1b és N2b lapok.
Hírek
PwC  - Workshopok nonprofit szervezeteknek
Hírek
21EGYREG
2021. szeptember 30-ig letölthető és elektronikusan benyújtható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapjáról a 21EGYREG jelű adatlap, amit azoknak a civil szervezeteknek kell beadniuk, akik 2022-től igényt tartanak a magánszemélyek 1%-os felajánlására, és korábban még nem regisztráltak. 
Hírek
Piacok Napja
A nagy sikerre való tekintettel szeptember 12-én ismét megrendezésre kerül a Piacok Napja, a Belváros egyik legnagyobb, legszínesebb integrált közösségi vására.
Hírek
Magyar Fiatalok 2020 Konferencia
Az Erzsébet Ifjúsági Alap (ERIFA) és a Tempus Közalapítvány (TKA) közös szervezésében kerül megrendezésre a Magyar Fiatalok 2020 konferencia, melynek fő célja a Magyar Fiatalok 2020 gyorsjelentés szakmai bemutatása és értékelése.
Hírek
VGYKE - kisfilm
Filmen a látássérült diplomások és a segítés módozatai
Hírek
NAV információs füzet - A nonprofit szervezetek adózása 2021
Jelen információs füzet a nonprofit szektorban tevékenykedő jogi személyek, egyesületek, köztestületek, alapítványok adózásával kapcsolatos átfogó szabályokat, valamint a közhasznú, illetve a közhasznú besorolással nem rendelkező nonprofit szervezetek közötti adózási különbségeket tartalmazza.
Hírek
Megjelentek a Városi Civil Alap keretében meghirdetett kiírások eredményei
Megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Városi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című alprogram pályázati kiírásainak eredményei.
Hírek
Önkéntes Szemle 1. évfolyam 2. szám
Szeretettel ajánljuk figyelmükbe az Önkéntes Szemle első évfolyamának második számát, melynek rovatai a COVID-19 járvány önkéntességre gyakorolt hatásait veszik górcső alá.
Hírek
Ifjúságszakmai Erőforrástérkép
Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. elkészítette és folyamatosan frissíti hazánk egyedülálló Ifjúságszakmai Erőforrástérképét, melyhez ezúton is kérik szíves segítségüket az alábbi kérdőív kitöltésével.
Süti beállítások