Hírek

Hírek
Egészségturizmus szakmai konferencia
2022. március 3-6. között rendezik meg a 44. Utazás Kiállítást, melynek egyik programeleme a 2022. március 4-én, 11:00 órakor megrendezésre kerülő Egészségturizmus szakmai konferencia.
Hírek
Udvari Kamaraszínház - programok
A MAGYAR KANIZSAI UDVARI KAMARASZÍNHÁZ elsősorban Magyarországon tevékenykedő, délvidéki gyökerű társulat. Olyan korabeli eseményeket kutatnak fel a magyar múltból, amelyek alkalmasak arra, hogy belőlük színvonalas művészi előadások szülessenek. A tavalyi évhez hasonlóan ebben az évben is szeretnék felhívni a civilek figyelmét arra, hogy tagságukat megajándékozhatják magas színvonalú, valós történelmi eseményeket bemutató színházi előadásokkal. A Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával az Udvari Kamaraszínház egyes produkciói 90 %-os kedvezménnyel tekinthetők meg a helyi művelődési házban, a Déryné Programban történő regisztrációt követően. Jelen előadásinkat azon civil szervezeteknek ajánlják figyelmébe, akik oktatással, nemzeti identitástudat-erősítéssel, hagyományőrzéssel, kultúrával foglalkoznak.
Hírek
Konferencia meghívó – 2022. február 25.
A Gulágokban Elpusztultak Emlékének Megörökítésére Alapítvány tisztelettel meghívja az érdeklődőket a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja alkalmából ÁRVÁK, ÖZVEGYEK, VESZTESÉGEK, TRAUMÁK Családtörténetek a GULAG és a Vörös Csillag árnyékában című konferenciájára.
Hírek
NIOK - adománygyűjtési felmérés
A NIOK Alapítvány felmérést végez a magyarországi civil szervezetek adománygyűjtési tevékenységeivel, adománygyűjtési felkészültségével kapcsolatban.
Hírek
#nemluxustaska
Januárban újra elindult a rászoruló nőket alapvető higiéniás termékekkel segítő adománygyűjtő mozgalom, a #nemluxustaska kampány.
Hírek
Budapest100 - önkéntes felhívás
2022. május 14-15-én a KÉK - Kortárs Építészeti Központ szervezésében ismételten megrendezésre kerül a Budapest100, a százéves budapesti épületek köszöntésére önkéntesek, lokálpatrióták és házukat szerető lakók összefogásával szerveződő program.
Hírek
Adventi Civil Börze 2021
Egy éves kihagyás után 2021-ben országszerte újból megrendezésre kerülnek a sokak által már nagyon várt adventi vásárok, karácsonyi ünnepségek. A Miniszterelnökség a Civil Központok országos hálózatával együttműködve pedig idén is szeretné támogatni a civil szervezetek karácsonyi időszakban zajló adománygyűjtését, ezért 2021-ben is megrendezi az Adventi Civil Börze című online adománygyűjtő akciót.
Hírek
MikulásGyár
A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete már a kezdetektől előkészítője és megvalósító partnere a MikulásGyár karácsonyi adománygyűjtő akciónak.
Hírek
Cipősdoboz Akció
A Cipősdoboz Akció 18 éve indult a Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából, mely mára Magyarország egyik legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált.
Hírek
Esélyesek klubja
Decemberben új kezdeményezést indít útjára az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő. Az Esélyesek klubja címet viselő, kéthavonta jelentkező összejövetelek célja, hogy a közönség megismerje a Támogatáskezelő tevékenységét, a sikerrel pályázók tapasztalatait, közelebb kerüljön a pályázati lehetőségekhez, kulturális élménnyel gazdagodjon, s tegye mindezt egy kötetlen, szórakoztató program keretében.
Süti beállítások