Hírek

Hírek
Piacok Napja
A nagy sikerre való tekintettel szeptember 12-én ismét megrendezésre kerül a Piacok Napja, a Belváros egyik legnagyobb, legszínesebb integrált közösségi vására.
Hírek
Magyar Fiatalok 2020 Konferencia
Az Erzsébet Ifjúsági Alap (ERIFA) és a Tempus Közalapítvány (TKA) közös szervezésében kerül megrendezésre a Magyar Fiatalok 2020 konferencia, melynek fő célja a Magyar Fiatalok 2020 gyorsjelentés szakmai bemutatása és értékelése.
Hírek
VGYKE - kisfilm
Filmen a látássérült diplomások és a segítés módozatai
Hírek
NAV információs füzet - A nonprofit szervezetek adózása 2021
Jelen információs füzet a nonprofit szektorban tevékenykedő jogi személyek, egyesületek, köztestületek, alapítványok adózásával kapcsolatos átfogó szabályokat, valamint a közhasznú, illetve a közhasznú besorolással nem rendelkező nonprofit szervezetek közötti adózási különbségeket tartalmazza.
Hírek
Megjelentek a Városi Civil Alap keretében meghirdetett kiírások eredményei
Megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Városi Civil Alap keretében „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című alprogram pályázati kiírásainak eredményei.
Hírek
Önkéntes Szemle 1. évfolyam 2. szám
Szeretettel ajánljuk figyelmükbe az Önkéntes Szemle első évfolyamának második számát, melynek rovatai a COVID-19 járvány önkéntességre gyakorolt hatásait veszik górcső alá.
Hírek
Ifjúságszakmai Erőforrástérkép
Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. elkészítette és folyamatosan frissíti hazánk egyedülálló Ifjúságszakmai Erőforrástérképét, melyhez ezúton is kérik szíves segítségüket az alábbi kérdőív kitöltésével.
Hírek
2021. június 1. napjától hatályosan módosításra került a 502/2020. (XI. 16.) Korm. rendelet!
A veszélyhelyzet során a személy- és vagyonegyesítő szervezetek működésére vonatkozó eltérő rendelkezések újbóli bevezetéséről szóló 502/2020. (XI. 16.) Korm. rendelet 2021. június 1. napjától hatályosan módosításra került.
Hírek
Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árváiért
Áder János köztársasági elnök úr és felesége, Herczegh Anita asszony alapítványt hoztak létre a koronavírus járvány során árván és félárván maradt gyermekek megsegítésére.
Hírek
Éves beszámoló benyújtása
Hamarosan újabb határidő érkezik a civil szervezetek számára, ugyanis az elkészített beszámolójukat, valamint annak közhasznúsági mellékletét (a beszámoló részeként minden szervezetnek a közhasznúsági mellékletet is ki kell töltenie, függetlenül a közhasznú jogállástól) kötelező minden év május 31. napjáig letétbe helyezni.
Süti beállítások