Hírek

Hírek
#nemluxustaska
Januárban újra elindult a rászoruló nőket alapvető higiéniás termékekkel segítő adománygyűjtő mozgalom, a #nemluxustaska kampány.
Hírek
Budapest100 - önkéntes felhívás
2022. május 14-15-én a KÉK - Kortárs Építészeti Központ szervezésében ismételten megrendezésre kerül a Budapest100, a százéves budapesti épületek köszöntésére önkéntesek, lokálpatrióták és házukat szerető lakók összefogásával szerveződő program.
Hírek
Adventi Civil Börze 2021
Egy éves kihagyás után 2021-ben országszerte újból megrendezésre kerülnek a sokak által már nagyon várt adventi vásárok, karácsonyi ünnepségek. A Miniszterelnökség a Civil Központok országos hálózatával együttműködve pedig idén is szeretné támogatni a civil szervezetek karácsonyi időszakban zajló adománygyűjtését, ezért 2021-ben is megrendezi az Adventi Civil Börze című online adománygyűjtő akciót.
Hírek
MikulásGyár
A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete már a kezdetektől előkészítője és megvalósító partnere a MikulásGyár karácsonyi adománygyűjtő akciónak.
Hírek
Cipősdoboz Akció
A Cipősdoboz Akció 18 éve indult a Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából, mely mára Magyarország egyik legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált.
Hírek
Esélyesek klubja
Decemberben új kezdeményezést indít útjára az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő. Az Esélyesek klubja címet viselő, kéthavonta jelentkező összejövetelek célja, hogy a közönség megismerje a Támogatáskezelő tevékenységét, a sikerrel pályázók tapasztalatait, közelebb kerüljön a pályázati lehetőségekhez, kulturális élménnyel gazdagodjon, s tegye mindezt egy kötetlen, szórakoztató program keretében.
Hírek
Youth Hungary - Új Nemzedék Online Konferencia 2021
Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Kft. Komplex ifjúsági fejlesztések – Új Nemzedék Újratöltve című projektjének keretében idén is megszervezi a Youth Hungary - Új Nemzedék Konferenciát.
Hírek
Számlázz.hu #profi csomag
#profi csomagját díjmentesen biztosítja magyarországi alapítványok, nonprofit szervezetek számára a Számlázz.hu, így támogatva hatékonyságukat, hogy digitálisan érett szervezetként dolgozhassanak tovább egy jobb jövőért.
Hírek
Légy tudatos! Fenntarthatósági projekt Zárókonferenica
A Nemzeti Ifjúsági Tanács Légy tudatos! Fenntarthatósági projektjének keretében számos vidéki városba látogatott el az elmúlt időszakban, melynek kapcsán olyan fenntarthatósági témákról nyitottak diskurzust, mint a csomagolásmentesség, komposztálás, élelmiszerpazarlás, vagy a környezetvédelem.
Hírek
Hello Piac Design Vásár
2021. november 7-én, 10-18 óráig ismét közösségi design vásárt és családi napot szervez a Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány az Akvárium Klubban.
Süti beállítások